O nouă colecție de bijuterii Louis Vuitton cu 5 vedete în rol principal

0

La finalul acestei luni, Louis Vuitton lansează în magazine prima colecție de fine jewelry semnată de Francesca Amfitheatrof, noul director artistic al diviziei de bijuterii și ceasuri al Casei.

Cinci celebrități au fost invitate să prezinte noile creații ce compun colecția B Blossom într-o campanie fotografiată de Craig McDean. Sophie Turner, Chloë Grace Moretz, Indya Moore, Zhong Chu Xi și Signe Veiteberg sunt cele 5 nume alese, iar imaginile cu fiecare în parte le puteți descoperi în galeria de mai jos.

Colecția B Blossom a fost scoasă de noul director din sfera clasicului

Motivul florii în formă de stea care apare pe toate piesele colecției B Blossom este o referință directă la binecunoscuta monogramă creată de Georges-LouisVuitton în 1896, care este reinterpretată, de această dată, într-o manieră foarte modernă. Lumina diamantelor, aurul galben sau roz al inelelor, brățărilor, cerceilor și colierelor radiază deopotrivă feminitate și coolness.

Campania colecției de bijuterii va fi lansată în această lună, atât prin imagini în reviste, cât și prin scurte clipuri postate online.

Prima colecție high-jewelry semnată de Francesca Amfitheatrof pentru Louis Vuitton va fi prezentată în iulie, în cadrul săptămânii Haute Couture.

Citiți și: “Jet Set Glamour: o nouă colecție Louis Vuitton Cruise 2020”!

Foto: prin amabilitatea brandului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here