Biografia lui Michelle Obama, pe primul loc în topul vânzărilor din America

0
biografia lui Michelle Obama Launches Arena Book Tour In Chicago At The United Center

La doar două săptămâni de la lansare, biografia lui Michelle Obama „Becoming” a ajuns pe primul loc în topul celor mai vândute cărți din America de Nord. Volumul despre viața fostei primei doamne s-a vândut deja în peste 3,4 milioane de exemplare în America și Canada. Potrivit datelor oferite NDP BookScan s-au vândut 725.000 de bucăți doar în prima zi.

Vânzările lui “Becoming” au depășit în aceste două săptămâni cifrele acumulate de bestseller-urile „Fire and Fury” și „Fear” scrise Michael Wolff și, respectiv, Bob Woodward. Cartea se bucură de succes și-n Europa aflându-se pe primul loc în topurile de nonficțiune din Italia, Marea Britanie, Franța, Germania, Danemarca, Olanda, Norvegia, Finlanda și Grecia.

În acest volum Michelle Obama memorează o imagine profund personală a vieții sale, de la creșterea ei în partea de sud a orașului Chicago, timpul petrecut la Harvard Law School, un avort spontan și un tratament de fertilitate urmat pentru a-și concepe cele două fiice.

Michelle a făcut un turneu al cărții în 10 orașe din SUA și este intervievată în fiecare oraș de figuri feminine celebre, precum Oprah Winfrey, Reese Witherspoon sau Sarah Jessica Parker. Barack Obama a fost invitatul special al lansării din Washington, lansare programată înainte de Ziua Recunoștinței.

Începând de astăzi Michelle va porni în turneul său prin Europa cu un eveniment sold-out la Royal Festival Hall din Londra. Ea va apărea la Paris pe 5 decembrie într-un eveniment organizat la La Seine Musicale, iar pe 6 decembrie va fi în Berlin.

Prin comparație, Living History scrisă de Hillary Clinton a fost vândută în peste 1 milion de exemplare în prima lună de la lansare, Decision Points, volumul fostului președinte George W. Bush, în 2 milioane de exemplare în doar câteva săptămâni, iar My Life a lui Bill Clinton, în peste 1 milion de exemplare în primele opt zile de la publicare.

Citiți și: “Michelle Obama intervievată de Oprah Winfrey”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here