Cele mai tari reduceri de Black Friday la Notino în 2020!

0
Black Friday Notino 2020

Nu aduce anul ce aduce Notino Black Friday 2020! MEGA REDUCERI de până la 70% la o gamă variată de produse de machiaj, îngrijirea părului, a tenului, a corpului, igienă dentară, parfumuri pentru casă și mașină, cosmetice și alte produse de beauty!

Campania de vinerea neagră se întinde pe parcursul a 3 săptămâni, mai exact între 9 și 29 noiembrie, urmând ca săptămânal să fie adăugate noi promoții în ofertă. Pe lângă asta, Notino, liderul în domeniul parfumurilor și al cosmeticelor din Europa Centrală și de Est vă oferă pe tot parcursul campaniei de Black Friday 2020 cadouri deosebite atunci când achiziționați anumite produse, dar și livrare gratuită la sute de produse bestseller!

Black Friday Notino 2020

Magazinul online Notino și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 16 ani și activează, în prezent, în nu mai puțin de 24 de țari și reușește să expedieze până la 100.000 de colete pe zi. În plus, Notino are mai multe magazine fizice deschise în capitalele sau orașe mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Bulgaria și Ucraina.

Din oferta Notino, care cuprinde peste 55.000 de produse de la 1.150 de branduri, puteți opta fie pentru produse de nișă de la case de parfum care se pot lăuda cu o tradiție de sute de ani în domeniu, fie pentru diverse creații ale unor designeri celebri. Una dintre cele mai apreciate este gama de cosmetice organice, realizate din ingrediente locale, care este complementată de categoria cosmeticelor care propun inovații de ultimă oră în materie de produse de îngrijire personală.

În 2020, Notino.ro v-a pregătit, pentru campania de vinerea neagră, numeroase promoții la produsele pentru casă, cum ar fi, spre exemplu, accesoriile pentru aromaterapie, lumânările parfumate handmade sau odorizantele pentru mașină, printre altele.

DESCOPERĂ CELE MAI TARI REDUCERI BLACK FRIDAY 2020 LA NOTINO!

Black Friday Notino 2020

Tu cum te pregătești de Vinerea Neagră a reducerilor Notino.ro din acest an? Iată câteva sfaturi esențiale de la specialiștii în reduceri Black Friday:

  1. Vinerea neagră dă startul sezonului cumpărăturilor de Crăciun, așa că nu mai pierde timpul și fă o listă cu persoanele cărora vrei să le faci cadouri în următoarea perioadă.
  2. Adaugă produsele tale preferate în Wish List sau în coșul de cumpărături ca să observi imediat dacă acestea beneficiază de reduceri speciale.
  3. Ca să nu ratezi promoțiile, abonează-te la newsletter sau la notificări pe rețelele de socializare ale grupului Notino România pentru a fii printre primii care află de produsele intrate la reduceri. Produsele de pe Notino.ro au deja prețuri foarte bune, așa că un discount poate face ca stocurile să se epuizeze în scurt timp de la deschiderea sesiunii de cumpărături.
  4. Instalează aplicația Notino pentru a avea totul la îndemână, chiar și atunci când ești în mișcare. În 2019, 63% din totalul cumpărăturilor online din România au fost efectuate de pe mobil.

Te invităm să te alături comunității pasionaților de beauty Notino.ro și îți urăm să profiți la maxim de campania de reduceri Black Friday Notino de anul acesta!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here