BMW la Romanian Design Week

0

Doua noi modele ale marcii BMW, BMW Z4 si BMW Seria 3 Gran Turismo, au fost prezentate in cadrul expozitiei Romanian Design Week, primul eveniment de mari proportii dedicat designului romanesc. Cele doua noi modele reprezinta intruchiparea a doua viziuni de design diferite ale marcii, insa ambele pastreaza atributul sau esential: placerea de a conduce.

BMW Seria 3 Gran Tursimo vine cu o abordare orientata catre confort si versatilitate pentru calatorii lungi. Prezentat in premiera mondiala la Geneva Motor Show, va putea fi comandat la dealerii din Romania din luna iunie cu un pret de pornire de 30.550 Euro fara TVA pentru versiunea 320i, si 32550 Euro fara TVA pentru 320d.

BMW Z4, ultimul roadster al marcii BMW, este modelul decapotabil dedicat unei experiente de condus sportive. Echipat cu o serie de inovatii suplimentare la nivelul sistemului de propulsie si al dotarilor, a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit in ianuarie si debutul pe piata din Romania la sfarsitul acestei luni.

(Foto: BMW)

Romanian Design Week se desfasoara la Palatul Stirbei (Calea Victoriei nr. 107-109) zilnic, intre orele 10.00 si 22.00, iar cu prilejul Noptii Galeriilor (vineri, 24 mai) va fi deschisa pana la ora 01.00.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here