Brazii artificiali de Crăciun arată senzațional în acest an. Află care sunt cei mai căutați!

0
brazi artificiali

Mulți oameni renunță la ideea de a cumpăra un brad natural de Crăciun, pentru că acesta se usucă destul de repede, investiția este mare, iar factorul tăierii pădurilor îi supără. Destui români își doresc să păstreze bradul și după Anul Nou, până la sărbătoarea de Bobotează, pentru a avea o atmosferă frumoasă în casă.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care ei își îndreaptă atenția spre brazii artificiali de Crăciun, care pot fi păstrați în condiții optime și folosiți mulți ani la rând.

Brazii naturali care se vând în piață sunt frumoși într-adevăr și foarte populari, mai ales că au și acel miros proaspăt de rășină de brad. Totuși ei nu rezistă mult, bucuria se stinge puțin atunci când copacul își pierde din farmec, atunci când se veștejește, când devine gri și trist de privit. Mulți oameni se gândesc că înlocuirea brazilor naturali cu brazi artificiali este o idee bună, deoarece anual se taie milioane de brazi de Crăciun, iar numărul de defrișări a crescut. Statisticile arată că anual se taie cam 60 milioane de brazi de Crăciun în Europa.

În ceea ce privește, brazii cultivați special, în scopul de a fi vânduți înainte de Crăciun, despre ei se știe că sunt tratați cu pesticide, fungicide și substanțe pentru creșterea lor rapidă și care sunt toxice pentru animale de companie și oameni.

bradul artificial de Craciun

Având în vedere aceste aspecte, tot mai mulți oameni își doresc un brad artificial de Crăciun, care să țină mult timp și să aibă un aspect cât mai apropiat de cel natural. Pentru asta ei urmăresc ofertele de brazi artificiali de vânzare de pe internet, scutind astfel drumurile obositoare în piețe sau centre comerciale.

În ceea ce privește cel mai important cadou de Crăciun – bradul – ei pot cumpăra unul artificial din timp, alegând din gama variată de modele de brazi de pe Internet, ce include:

  • Brazi artificiali de lux, care au înălțimi mai mari, conuri, vârfuri albe ce par ninse și chiar lumini de tip LED încorporate; aceștia au denumiri precum – brad Ottawa, brad Toronto, brad Nevada, brad Colorado, brad Royal Lux, brad Nebraska, brad Normandia
  • Brazi artificiali 180 cm, 210 cm, 240 cm
  • Brazi artificiali de Crăciun cu lumini colorate și ornamente foarte frumoase, care sunt gata împodobiți pentru a fi vânduți sau închiriați
  • Brazi artificiali verzi, ninși, albi, roșii, roz, negri
  • Brazi Crăciun ieftini online, înalți de 2 m sau 3 m
  • Brazi artificiali mici care pot fi așezați pe mobilier.

Există și alte motive pentru a alege un brad artificial. De pildă, unul destul de important este cel financiar. Un brad artificial de Crăciun nu costă mult, mai ales că are o durabilitate de 5-10 ani, deci va fi folosit și în următorii ani, de Sărbători. Un brad din materiale de PE este o afacere bună. Dacă se alege unul din PE, cu ace 3D, acesta este și mai rezistent, are o durabilitate de 20 de ani, deci merită într-adevăr investiția. Dacă se face un calcul ținând cont și de aceste aspecte, el costă mai puțin decât un brad natural.

Un alt motiv, pentru care unii oameni au cumpărat deja un brad artificial, este că nu mai vor să muncească prea mult de Sărbători, respectiv să strângă acele uscate de la bradul natural care au căzut pe covor. Ei au vrut să scape de mizeria de ace, de care aveau parte când cumpărau un brad natural.

bradul artificial de Craciun

Un motiv important este și aspectul bradului. Dacă se alege de pildă un brad artificial de lux, înalt de 210 cm sau 240 cm, acesta va arăta atât de frumos, încât aproape va fi confundat cu un brad adevărat din pădurile din țara noastră. Brazii artificial de lux sunt foarte bogati si au fie doar ace 3D din PE, fie un mix de ace 3D si 2D (din PVC). Acele 3D din PE imita cel mai bine acele bradului natural.

Există și brazi din materiale PE, care au ace 3D și care pot imita foarte mult brazii adevărați. Brazii mai înalți sunt pentru familiile care locuiesc la casă, la care tavanul livingului este înalt, sau pentru firmele care își doresc la sediul lor, o atmosferă festivă de Sărbători.

Brazii artificiali vin la pachet cu un suport metalic sau de plastic, care este inclus în preț. Au corona bogată, sunt apreciați mai ales pentru bogăția și înălțimea lor, au o naturalețe care nu trece neobservată. După ce sunt împodobiți cu lumini și ornamente colorate, vor arăta cu siguranță și mai bogați, vor crea acea atmosferă festivă minunată, în seara de Crăciun, dar și în toată perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: pixabay, unsplash

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here