Bright Young Things: Anca Surdu, antrenoare de fitness, 26 de ani

0
Anca Surdu Harper's BAZAAR

Sportul mi-a dezvoltat un stil de viata… diferit de cel al prietenilor de aceeasi varsta. Nu pot spune ca am avut restrictii, dar pot spune ca datorita sportului am stiut ce inseamna disciplina si am inteles de mica faptul ca performanta cere sacrificii. Trecerea de la sportiv la antrenor a fost un nou capitol si sunt foarte bucuroasa ca am sansa sa antrenez si sa motivez oameni la randul meu. Iar anul acesta, pe langa diverse proiecte sportive in care sunt implicata, mi-am propus sa ma dezvolt in zona de online, asa ca voi incepe sa lucrez la propriul program de antrenament pe site-ul meu, www.ancasurdu.ro.

O silueta armonioasa… inseamna in primul rand echilibru. Atat dieta cat si mentinerea unui stil de viata activ este la fel de importanta, insa un plan de antrenament si un plan de alimentatie este direct proportional cu obiectivul ales.

Stilul meu de zi cu zi este… un mix de elemente smart-casual cu piese sportive. Astfel imi este la indemana sa fac trecerea de la outfiturile de sala la cele de strada. Cred ca este foarte important sa ne placa cum aratam atunci cand ne antrenam, asa ca daca tot suntem prin oras intr-o tinuta sport, putem profita pentru a face si o oprire la sala.

In timpul liber… imi incarc bateriile cu filme, carti si plimbari. Dupa o perioada grea, ma odihnesc sau plec intr-o vacanta. Ultima evadare a fost in Sri Lanka. Nu caut destinatii exotice sau extravagante. A fost o vacanta destinata exclusiv relaxarii, in care m-am bucurat in primul rand ca nu-mi suna alarma dimineata.

Articol aparut in numarul de martie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: “Bright Young Things: Patricia Luiza Blaj, 21 de ani”!

Foto: Oltin Dogaru; Styling: Lil Bulgac; Makeup: Adina Vlad, makeup artist Rimmel London; Hairstyling: Diana Mogos/ Haze Hairdressers

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here