Cum să obțineți un bronz strălucitor și sănătos cu autobronzante

0
autobronzante

White is the new tan! Pielea suferă în timpul bronzării, așa că vă recomandăm să evitați expunerea la soare pe cât posibil. Dacă totuși vă doriți să căpătați cu o nuanță aurie, vă recomandăm să recurgeți la cel mai simplu, eficient și sigur truc: produsele autobronzante. Cum, uneori, aplicarea lor poate părea complicată, iată câteva sfaturi după care să vă ghidați

Pregătiți pielea în mod corect

În ziua aplicării bronzului, nu utilizați cremă de corp hidratantă, deoarece va acționa ca o barieră împotriva produsului de bronzare. Excepție fac zonele uscate ale pielii, care au nevoie de hidratare chiar înaintea aplicării autobronzantului: mâinile, coatele, genunchii și picioarele, precum si zonele unde aveți eczeme sau psoriazis. În aceste cazuri, crema hidratantă va reduce șansele ca aceste zone să devină prea închise la culoare.

Aplicați autobronzantul pas cu pas

Folosiți un mănușă specială de aplicare și efectuați mișcări lungi, fiecare cu o presiune egală pentru a asigura un rezultat uniform. Măsurile circulare pot distribui în mod inegal produsul și pot lăsa urme inestetice. Când vine vorba de aplicarea bronzului pe partea centrală a corpului (abdomen, șolduri, fese), urmați linia contururilor naturale.

Aplicați două straturi pe corp și doar unul pe față. Pentru un efect natural, mixați o jumătate de măsură de spumă autobronzantă cu puțină cremă hidratantă (de dimensiunea unei monede).

Îndepărtați produsul la timpul potrivit

Ca să evitați petele de pe mâini, ștergeți bronzul de pe palme, dintre degete și de sub unghii cu ajutorul unui șervețel demachiant imediat după întreaga operațiunea. Pentru a ști cât timp trebuie să lăsați autobronzantul să acționeze înainte de a vă spăla, urmați instrucțiunile specifice de pe ambalaj, deoarece acestea diferă de la produs la produs. Când vă spălați, evitați apa fierbinte și apoi nu frecați pielea cu prosopul, pentru a nu strica rezultatul.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați produsele pe care vi le recomandăm:

L’Eau Tan, Chanel, 297 Lei
Unguento Superbronzante, L’Erbolario, preț la cerere (Sensiblu)
Self Tan Luxe Dry Oil, St. Tropez, 179 Lei (Douglas)
Sunless Tanning Mist, Hampton Sun, preț la cerere (Madison)
Ambre Solaire No Streaks Bronzer, Garnier, 26 Lei

Citiți și: “Noile reguli, produse si trucuri pentru un machiaj bronzant actual”!

Foto: iStock, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Tudor Șmalenic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here