Burberry lanseaza „Writers and painters”

0
128

Materialele folosite in colectia „Writers and painters” au fost casmirul, matasea, lana si bumbacul, iar paleta cromatica a pus accent pe nuante de albastru, gri, bej camel, oliv, teracota, galben, roz si rosu. Tricotajelor subtiri, camasilor, jachetelor destructurate si clasicelor trenciuri, li s-au alaturat piese vestimentare noi, precum The Artist Jacket si The Loose Tie, dar si accesorii spectaculoase, precum geanta Duffle, ochelarii de soare Wave sau ceasul Britain Bright, intr-o editie limitata.

Printre invitati s-au aflat actorii Hugh Dancy, David Gandy, Douglas Booth si Suki Waterhouse, jucatoarea de tenis Serena Williams, iar muzica live din timpul prezentarii de moda a fost interpretata de George Ezra, Clara Maguire, Squeeze si Divine Comedy.

De la stanga: David Gandy, Suki Waterhouse si Serena Williams (Foto: Burberry)

Show-ul a putut fi urmarit in timp real pe site-ul Burberry.com sau pe platformele sociale Facebook, Instagram sau Twitter. Imediat dupa incheierea show-ului, consumatorii de moda au putut accesa platforma Runway Made to Order, prin care au achizitionat piese vestimentare si accesorii din colectie cu mult inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine.

In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr. 4.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here