Buze și obraji: 8 produse indispensabile în trusa de machiaj

0
produse indispensabile in trusa de machiaj

Adăugați un strop de prospețime lookului cu ajutorul nuanțelor trandafirii!

Ajutor de nădejde

Specialiștii știu că, pentru realizarea unui look ca la carte, pensula de aplicare a unui fard este la fel de importantă precum acesta. Cu peri ce preiau cantitatea perfectă de fard de obraz, aceasta n-ar trebui să vă lipsească din trusa personală de ustensile pentru machiaj.

Pensulă pentru blush, Sensai, 248 Lei

Ton vesel

Două nuanțe delicioase, o aplicare la îndemână, o formulă lichidă cu care puteți construi ușor un look mai evident sau unul mai subtil. Împrospătarea tenului n-a fost nicicând mai ușoară.

Blush Healthy Mix Sorbet Blush, Bourjois, 48 Lei

În duet

La un capăt, acest produs poate funcționa ca un creion contur de buze sau un ruj mat, iar la celălalt, un gloss strălucitor. Împreună, pot construi un look grafic, puternic. Disponibil în patru nuanțe (roșu, oranj, maro și roz), acest produs 2 în 1 e perfect de purtat în geantă și utilizat după plac.

Lip Kajal Proenza x Lancôme, Lancôme, 128 Lei

Accesoriu necesar

Detaliile fac diferența, iar în acest sezon manichiura este oricum, numai nu banală. Deși pot fi purtate separat, noi vă recomandăm un mix între cele două, pentru o manichiură în două tonuri la mare căutare în acest sezon.

Lac de unghii Vinylux Longwear Polish, CND, 59 Lei

Opțiuni multiple

Nu vă puteți decide ce culoare de ruj să aplicați azi? Nu e nicio problemă. O singură paletă vă poate scăpa de orice dilemă, oferindu-vă nouă nuanțe de purtat de sine stătător ori mixate.

Lip Palette Dior Backstage, Dior, 228 Lei

Lux asumat

Intens, datorită unor pigmenți puri de pulbere din formulă, dar fără să usuce buzele, acest ruj din colecția House of Luxe va transforma orice look într-unul senzual, cu o rezistență a culorii de până la 12 ore.

Ruj Luxe Lip Matte, Bobbi Brown, 172 Lei

Draping effect

O direcție des întâlnită a sezonului? Machiajul de tip draping, unde blush-ul migrează către tâmple și creează un efect de contouring. Adaptați nuanța rujului la cea a blush-ului, pentru un machiaj monocrom seducător.

Paletă Couture Blush, Yves Saint Laurent, preț la cerere

Multitasking

Fin, cremos, hidratant (datorită formulei cu extracte de bumbac și trandafir și ceară de albine) și disponibil în nuanțe irezistibile, acest stick versatil, ușor de păstrat în geantă, este creat pentru a vă ajuta să obțineți, instant, un look fresh. Aplicați-l pe pomeți, chiar până la tâmple sau pe buze, pentru a le colora discret.

Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick, Chanel, 223 Lei

Articol apărut în numărul de octombrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Noile rujuri pe care le iubim”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here