Buze și obraji: produse de machiaj pentru un look seducător de vară

0
buze si obraji tendinte 2018 vara

Atrag atenția spre zona buzelor, pun în valoare obrajii, iar o parte dintre ele pot juca mai multe roluri în același timp. Iată 8 produse dezirabile pentru un machiaj actual în sezonul estival!

Efect strălucitor

Luminoase, parfumate ca un desert, ușor de aplicat pe buze și formulate cu uleiuri hrănitoare, noile rujuri Color Riche Shine vor oferi o tușă proaspată și modernă întregului machiaj.

Ruj Color Riche Shine, L’Oréal Paris, 54 Lei

Nuanțare și protecție

Cu ulei de cocos și unt de lămâie, un pigment delicat și SPF 25, acest balsam de buze oferă protecție solară, îngrijire și o nuanță delicioasă, fiind perfect pentru lookurile casual.

Balsam Butterstick Lip Treatment, Kiehl’s, 75 Lei

Contur desăvârșit

Cheia unui machiaj rezistent al buzelor? Utilizarea unui creion pentru contur înainte de aplicarea rujului. Astfel puteți crea și efectul de buze mai pline sau corecta o eventuală asimetrie.

Creion Ultimate Longwear Lip Liner, Douglas Make-Up, 45 Lei

Aspect îmbujorat

Redați instant feței un aspect sănătos cu ajutorul fardului de obraz. Regula de aur: puțin înseamnă mai mult. Înainte de aplicare, scuturați pensula pentru a îndepărta surplusul.

Fard de obraz Afterglow 8-Hour, Urban Decay, 143 Lei (Sephora)

Sărutul soarelui

Creați iluzia unui ten bronzat, conturați fața, iluminați-o sau subliniați pomeții. Frumusețea acestei palete concurează doar cu efectul fin pe care îl conferă fardurile întregului look.

Paletă Sunkiss Powders 6 Shades, By Terry, preț la cerere

Obiectul dorinței

Cu o formulă reinventată, ultrahrănitoare, nuanțe noi și ambalaje personalizate, noul Rouge G este cadoul perfect pentru cine iubește rujurile și un pretext ideal pentru a vă răsfăța.

Rouge G, Guerlain, 238 Lei

Dublu sens

Mamele noastre foloseau mereu rujul și pe post de blush, așa că, dacă sunteți mereu pe fugă, utilizați acest produs pentru o aplicare catifelată și confortabilă pe buze și un efect îmbujorat, lejer, pe obraji.

Rouge Coco Lip-Blush, Chanel, 165 Lei

Heavy metal

Texturile metalice sunt cea mai recentă senzație în machiajul buzelor. Noi vă recomandăm acest produs, ce poate fi purtat singur sau peste un ruj mat pentru a-i dărui instant o strălucire metalică irezistibilă.

Ruj Glimmer Veil, Kat von D, 105 Lei (Sephora)

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Citiți și: “Nuanțele de rujuri pe care le vom purta în această toamnă”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here