Cactus de Cartier: o noua colectie de bijuterii cu un simbol neasteptat

0
199
cactus de cartier colectie de bijuterii

De-a lungul istoriei sale, brandul Cartier a abordat adesea teme florale intr-un mod cat se poate de original. Designerii brandului au celebrat in diverse colectii orhideele, trandafirii, narcisele si violetele, insa de data aceasta au ales o floare care nu e in mod normal prezenta pe bijuterii – floarea de cactus.

cactus de cartier colectie de bijuterii

Ne bucura ca ei nu au mers pe motivul clasic, aproape caricatural al cactusului, un copac in pozitie verticala, cu o pereche de ramuri, care e deja atat de des intalnit ca si-a pierdut putin din farmec, ci au preferat o versiune superstilizata a florii de desert, care e adesea trecuta cu vederea.

Cactus de Cartier: o colectie cu bijuterii in stransa legatura cu floarea care a inspirat-o

Cactus de Cartier este colectie indrazneata compusa din piese puternice, sculpturale, care surprinde in acelasi timp tendintele prezentului, dar are si un caracter atemporal. Cartier reuseste sa dezvaluie frumusetea distinctiva a acestor plante, fara compromisurile pe care le fac de obicei cei care nu indraznesc sa atinga, si le observa pur si simplu de la departare. Colectia este compusa din 13 piese, iar printre acestea se numara mai multe modele de inele, cercei, bratari si un colier impresionant.

cactus de cartier colectie de bijuterii

Toate bijuteriile sunt realizate din aur galben din 18 carate,decorat cu pietre pretioase (chrysoprase, smaralde, carnelian, lapis lazuli si diamante). Colectia este la randul ei impartita in doua categorii bijuterii colorate sunt pentru seara, iar cele monocrome de zi. Este un lucru deja stiut de fanii florilor de cactus, faptul ca ele infloresc numai noaptea, pe timp de zi ascunzandu-si frumusetea – iar aceasta informatie a condus la analogia cu bijuteriile care devin si mai spectaculoase la lasarea serii.

cactus de cartier colectie de bijuterii

Foto: cartier.co.uk

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here