Cadouri de Revelion și Anul Nou – cum să pregătești un cadou rafinat

0
Cadouri de Revelion și Anul Nou - cum să pregătești un cadou rafinat
Cadouri de Revelion și Anul Nou - cum să pregătești un cadou rafinat

Decembrie este cunoscută drept luna cadourilor, existând astfel în cursul lunii mai multe motive de sărbătoare și implicit de oferire de daruri. În timp ce Crăciunul este o sărbătoare universală în sensul că se pot face cadouri oricui din jurul nostru, de la cei din familie până la colegi, prieteni, parteneri de afaceri, colaboratori etc., Revelionul este un moment mai special, ce ține de obicei de relația cu cei apropiați. De asemenea, se fac cadouri celor cu care relaționezi în mod direct în sărbătorirea Anului Nou, de exemplu prietenii sau rudele alături de care participi la petrecerea propriu-zisă de Revelion. Poate chiar vei fi musafir în noaptea dintre ani și vei petrecere la niște prieteni acasă, restul oferirii unui cadou fiind unul natural de mulțumire și foarte apreciat pentru consolidarea relației.

Este bine să alegi cadouri rafinate, nu chiar valoroase, în sensul că gestul contează înainte de toate. Evident, pentru ca darul să fie unul apreciat, trebuie să fie elegant și util. O alegere inspirată ar fi alegerea unui ceas de mână. Un astfel de cadou se potrivește indiferent că este pregătit pentru persoana iubită, pentru cineva din familie, pentru un coleg sau un prieten. Există în magazinele online numeroase modele de ceasuri bărbătești, dacă destinatarul este bărbat, precum și ceasuri de damă, dacă destinatarul este femeie. În primul caz, se poate opta pentru un ceas bărbătesc casual sau business, elegant, potrivit momentului. Dacă se caută un ceas de damă, atunci se pot selecta modele de ceasuri de mână care sunt chiar la granița cu bijuteriile.

Branduri premium, prețuri mici

Ceasul de mână poate fi considerat cadoul perfect de Anul Nou pentru că inspiră chiar trecerea timpului. Va fi un cadou memorabil, căci ceasurile sunt evident utilizate pe termen lung și intră în contact direct cu utilizatorul, destinatarul cadoului. De asemenea, interesant este că alegerea unui ceas de mână elegant, cu aspect premium, din magazine online (incearca pretzmic.ro), poate fi o variantă economică, dar care nu își trădează costul: mai exact, se pot cumpăra ceasuri de mână care arată premium, dar care sunt nesperat de ieftine. În această categorie intră inclusiv ceasuri de mână de la unele dintre mărcile aflate în trendul popularității pe internet inclusiv în România în comerțul de specialitate – ceasuri bărbătești și ceasuri de damă de la Johhny Far, Jaragar, Curren, Naviforce.

Poartă ceva nou de Revelion, poate chiar un ceas de mână

De Revelion există și obiceiul de a purta ceva nou, iar dincolo de haine, accesoriile pot aduce rafinament aparte. Poți astfel să îți pregătești singur un cadou elegant, un ceas de mână conform preferințelor tale. Vei putea cronometra mai bine ultimele minute din anul 2019 și te vei bucura de precizie în măsurarea timpului în anul 2020. Desigur, ceasul de mână nu mai este astăzi însă atât de mult un instrument util, ci mai ales un accesoriu de fashion care se pare că rămâne la modă peste trecerea anilor, în ciuda apariției atâtor gadgeturi în viața noastră.

O vacanță într-un loc wow

La capitolul cadouri rafinate de Anul Nou, poți pregăti și alte surprize pentru jumătatea de cuplu, de exemplu șampanie și ciocolată rafinată. Petrecerea de Revelion este de fapt un cadou pe care ți-l oferi ție și celor mai dragi persoane din viața ta. Dacă vrei totuși să surprinzi, de Anul Nou poți oferi bilete de avion pentru o vacanță ad-hoc, de preferat planificată într-un loc ieșit din rutină. Orice ai mai dori să pregătești, internetul îți va fi alături simplificând aceste procese de căutare și achiziție.

Foto: stock.adobe.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here