Calea spre o piele curată prin produse pe bază de vitamina C

0
Calea spre o piele curată prin produse pe bază de vitamina C
Calea spre o piele curată prin produse pe bază de vitamina C

VITAL C – aceasta este gama de produse cu care a început totul!

VITAL C este un produs special creat pentru pielea lipsită de strălucire, sensibilă și afectată de factorii din mediul înconjurător. Aceste creme sunt create pe bază de plante, au efect de reîmprospătare pentru pielea deshidratată și lipsită de strălucire, iar după utilizare redă pielii nivelul maxim de strălucire. Creată din mai multe forme de vitamina C și antioxidanți, VITAL C hrănește și hidratează pielea, redând un aspect vital și sănătos acesteia.

Gama de produse Vital C este prima gamă apărută ca produse brevetate de Janna Ronert, CEO & Fondator al IMAGE Skincare.

Gama Vital C conține următoarele produse: crema de zi hidratantă cu perle de apă, crema de noapte Vital C și Serumul hidratant și antioxidant care conține vitaminele A, C, E.

Crema hidratantă de zi Vital C hydrating water brust cu perle de apă este un produs unic ce se aplică pe pielea obosită și uscată hrănind-o în profunzime cu nutrienții polifenoli de protecție precum și cu peptidele anti-aging.

Crema hidratantă de zi

conține un complex triplu de minerale ce oferă energie și revitalizează tenul. Textura sa gelatinoasă hidratează și împiedică pierderea nutrienților importanți în timp ce tu dormi. Extractul de alge verzi-albastre este o alternativă naturală a retinoidului și ajută pielea să devină luminoasă diminuând ridurile.

Crema de noapte

Serumul Vital C hydrating antioxidant este un amestec puternic format din antixiodanți cu vitamine A, C, E, cu cinci aminoacizi ce sprijină sinteza colagenului și cu extract de trandafir roșu ce are o concentrație mare de polifenoli asfel încât produsul luptă active împotriva semnelor de îmbătrânire.

Un aspect foarte important este faptul că toate aceste produse sunt recomandate de către medici.

Descoperă produsele din gama VITAL C pe site-ul nostrum www.imageskincare.com.ro, pe pagina de Instagram și pe pagina de Facebook

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here