Calendar Girls 2015

0

„Nu am vrut sa fac un calendar conceptual, si nici sa-l asociez cu o anumita locatie, ci mai degraba sa creez 12 postere in care femeile, in toata senzualitatea lor, sunt protagonistele absolute a 12 imagini foarte diferite”, spune celebrul fotograf Steven Meisel despre editia 2015 a Calendarului Pirelli.

Prezentate astazi in premiera, la Milano, imaginile – provocatoare si cu o doza de umor – le infatiseaza pe Adriana Lima, Natalia Vodianova, Joan Smalls, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Anna Ewers, Cameron Russell, Sasha Luss, Karen Elson, Isabeli Fontana, Gigi Hadid si Raquel Zimmermann.  Calendar Girls, dar in aceeasi masura Steven’s Girls, pentru ca Meisel a ales sa lucreze exact cu modelele pe care le considera in prezent repere ale frumusetii.

Joan Smalls in Calendarul Pirelli 2015

Anna Ewers in Calendarul Pirelli 2015

Sasha Luss in Calendarul Pirelli 2015

Gigi Hadid in Calendarul Pirelli 2015

Candice Huffine in Calendarul Pirelli 2015

In timp ce Isabeli Fontana a mai aparut in alte sase editii ale calendarului cu o istorie de 51 de ani, Gigi Hadid debuteaza in The Cal acum, la 19 ani. Totodata, pentru prima data, Calendarul Pirelli include un model plus-size, Candice Huffine.

Realizate in studio, la New York, in decursul a 5 zile, fotografiile sunt unite de laitmotivul latexului – un element de styling propus de Carine Roitfeld, Global Fashion Director la Harper’s BAZAAR, pentru a da imaginilor o nota fashion, dar si una de ironie.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here