Camasa alba de vacanta revine cu doua teme distincte in vara 2017

0
camasa alba de vacanta 2017

Pe langa initiativa Book Cover Tee, Noemi Meilman mai are un alt proiect de suflet ce revine periodic intr-o noua formula. Este vorba despre camasa alba de vacanta, lansata in vara lui 2016, impreuna cu Alina Rachieru (Pineberry Shirts) si Marina Moldovan (SkinDeep).

camasa alba de vacanta 2017
Marina Moldovan, Noemi Meilman si Alina Rachieru

Daca anul trecut camasile au fost decorate cu palmieri si peisaje de pe coasta de vest a Americii, anul acesta au fost alese doua teme distincte. “Walking The Streets of Love” este un mesaj de sustinere si un tribut adus comunitatii LBGTQI+ si luptei acesteia pentru drepturi egale. “Hungry Eyes” a fost gandita ca un omagiu adus peliculei “Dirty Dancing”, care implineste in aceasta vara 30 de ani de la premiera, dar si ca un manifest feminist.

Grafica noilor camasi a fost semnata de Marina Moldovan (Skin Deep)

Ca omagiu adus frumusetii naturale, niciuna dintre fotografiile de campanie nu a fost retusata. Grafica ambelor camasi a fost semnata de Marina Moldovan. Shootingul a fost realizat pe Strada Mendeleev, in imprejurimile sale si in interiorul bistroului A3.
Printre protagonistii campaniei pentru primavara/vara 2017 s-au numarat Raluca Rosu, blogger @ dailytutliputli.com si iubitul ei, Vivian Dunger, Paul Dunca, artist & performer si Mihai Baltac, artist (issuu.com/monomihai), Diana Nica, copywriter.

camasa alba de vacanta 2017

Camasile pot fi cumparate de pe www.pineberry.ro, touchskindeep.com, din concept store-ul Molecule-f din Mall Promenada si de pe molecule-f.com. Pretul unei camasi este de 160 de lei. La fiecare camasa “Walking The Streets of Love” vanduta, 10 lei vor merge catre organizatia nonguvernamentala MozaiQ. mozaiqlgbt.ro.

Cititi si: “Cămasa alba de vacanta”!

Foto: Virginia Lupu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here