Fiecare pereche creează o nouă poveste în noua campanie primăvară-vară Epantofi.ro

0
epantofi

Indiferent de ceea ce facem, cum trăim, cu ce ne ocupăm și ce iubim, pantofii au un loc important în viețile noastre. Ne însoțesc în fiecare zi și sunt alături de noi atât în momentele importante, cât și în viața de zi cu zi. Avându-i în picioare, creăm povești noi, proprii și de neuitat. Întrebarea epantofi.ro în cadrul campaniei SS21 este: „Și tu, care este povestea Ta?”

Noua campanie Epantofi.ro prezintă 10 povești cu care ne putem identifica cu ușurință. Combinația dintre natură și urbanism a creat fundalul pentru prezentarea diferitelor modele de încălțăminte care îți vor permite să te bucuri oriunde de moment și vor face față așteptărilor tale în diverse condiții. 180 de mii de produse (pantofi și accesorii) de la 580 de mărci, inclusiv cele casual și sportive, precum: Adidas, Togoshi, Guess, Pinko, Tommy Hilfiger și Calvin Klein. Epantofi.ro te încurajează să te bucuri de viață – modelele de încălțăminte moderne și confortabile îți vor permite să-ți exprimi stilul tău individual și stilul de viață intens și activ. Oferta magazinului  multi-brand include diverse modele de încălțăminte care „călătoresc gratuit”, pentru a ne putea fi alături în viața de zi cu zi, să urce pe vârfurile montane, să „alerge prin oraș” sau să se odihnească acasă.

Cadrele sunt pline de emoții: energie, bucurie, vitalitate, libertate, aspirația la perfecțiune și depășirea dificultăților. Modelele moderne de încălțăminte îți permit să-ți evidențiezi propriul stil și să te joci cu tendințele de modă. Epantofi.ro subliniază faptul că, viața constă din momente care ne construiesc propria istorie unică. Brandul vrea să fie prezent atât în ​​timpul evenimentelor importante, cât și la cele obișnuite. Epantofi.ro oferă clienților posibilitatea de a experimenta cu istoria, de a cumpăra produse oriunde s-ar afla – marca le va livra rapid și în siguranță. Posibilitatea de a te exprima cu ajutorul celor mai moderne ținute – aceasta este cheia întregii povești.

epantofi

Prin intermediul celui mai recent spot vrem să arătăm că, epantofi.ro însoțește clienții în fiecare zi. Credem că merită să trăim momentele speciale și cele din viața de zi cu zi în pantofi confortabili, la modă, pe măsura așteptărilor și nevoilor noastre. Ne concentrăm pe confort și modă, astfel încât să putem crea și spune propria noastră poveste în mod liber și în stilul nostru. – spune Beata Dąbrowska, director de marketing Epantofi.

Descopreră online noile colecții pe epantofi.ro și creează-ți propria poveste modernă!

 

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here