Campaniile sport ale momentului si modelele care apar in ele

0
campanii sport primavara vara 2017

Cum in ultimii ani piesele sporty au patruns din ce in ce mai mult in zona de street style si s-au transformat din simple accesorii pentru sala, in elemente fashionable si campaniile aferente ale brandurilor de profil au devenit din ce in ce mai atractive.

Iar pentru primavara-vara 2017 cele mai importante nume din industrie si-au ales reprezentante cu vizibilitate, care au adoptat deja un stil de viata dinamic. Noi am facut o scurta trecere in revista a campaniilor sport pentru acest sezon in care apar modele faimoase.

adidas by Stella McCartney celebreaza stilul de viata dinamic cu Karlie Kloss

campanii sport primavara vara 2017

adidas by Stella McCartney lanseaza in 2017 colectia primavara/vara dedicata atletelor moderne. In acest sezon, modelul Karlie Kloss, alaturi de Octavious Freeman, starul probelor de viteza si Chelsey Korus, renumita instructoare de yoga, sprijina impreuna cautarea noilor provocari, zguduind rutina si imbratisand varietatea.

„Campania pentru sezonul primavara/vara 2017 adidas by Stella McCartney urmareste sa le inspire pe femeile de astazi sa isi testeze capacitatile, indiferent de nivelul la care isi desfasoara antrenamentele. Am dorit sa celebram energia lor incredibila care se manifesta prin miscare si creativitate, precum si stilul de viata extrem de dinamic pe care Karlie, Octavious si Chelsey il incurajeaza”, a declarat Stella McCartney.

Reebok cu Gigi Hadid in rolul principal

campanii sport primavara vara 2017

Gigi Hadid este imaginea pentru primavara/vara 2017 a brandului sport Reebok. Campania a fost realizata intr-un dressing room, iar Gigi a fost surprinsa in diverse ipostaze purtand modelul iconic Reebok Club C in noua versiune Diamond Pack.

Bella Hadid a fost aleasa pentru a reprezenta brandul Nike

campanii sport primavara vara 2017

Si nici sora lui Gigi nu s-a lasat mai prejos, ea aparand in campania The NikeLab Dunk Lux Chukka x RT, o colaborare a brandului cu designerul Riccardo Tisci. Fostul Creative Director Givenchy a facut urmatoarea declaratie legata de implicarea sa: „Cred ca modelul Dunk are ceva extrem de special. Are o istorie indelungata in lumea sportiva si face parte totodata si din cultura street style. Mi se pare unul dintre modelele emblematice create de Nike.” Iar Bella Hadid a aparut impreuna cu Riccardo Tisci in noua campanie.

Kylie Jenner: modelul noii campanii Puma pentru primavara/vara 2017

campanii sport primavara vara 2017

Cel mai tanar membru al clanului Kardashian-Jenner a fost fotografiat purtand piesele noii colectii Puma: Swan Pack. Conform reprezentantilor Puma acestea reunesc „detaliile sporty si materialele tehnice cu elemente inspirate de lebede. Paleta cromatica in alb si negru, materialele iridescente si imprimeurile cu pene redau tema colectiei”.

Cititi si: “Cele mai interesante campanii de moda pentru primavara/vara 2017”!

Foto: Splash News/PUMA, Splash News/NIKE, Reebok/Splash News, Splash/adidas-Stella McCartney

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here