Cannes 2019: 5 dintre cele mai spectaculoase coafuri remarcate la această ediție

0

Nu doar ținutele alese de vedetele prezente la Cannes 2019 ne-au cucerit prin dramatismul lor, ci și coafurile pe care le-au abordat.

Elle Fanning

Actrița care a bifat la Cannes 2019 unele dintre cele mai spectaculoase apariții vestimentare, a avut și o coafură memorabilă pentru una dintre ele. În seara premierii peliculei „Les Miserables”, ea a apărut cu împletituri, decorate romantic cu flori.

Taylor Hill

În această vară, inspirați-vă din spectaculosul look îmbrățișat de modelul Taylor Hill pentru premiera Rocketman și transformați buclele mari, voluminoase, într-o declarație de stil. Secretul lor este să creați onduleuri strânse pe care să le periați pentru a obține acest efect fascinant.

Amber Heard

Vedeta din blockbusterul Aquaman a adus și ea un plus de dramatism pe covorul roșu optând pentru un coc sculptural, perfect aranjat, menit a-i pune în valoare trăsăturile desăvârșite.

Araya Hargate

Ce faci când nu te poți decide dacă să optezi pentru o coadă sau un coc? Poți testa un hibrid minimalist între cele două variante. Iar rezultatul a putut fi remarcat pe covorul roșu de la Cannes 2019 la premiera filmului „The Dead Don’t Die”.

Helen Mirren

Una dintre vedetele care a transformat părul alb într-o adevărată declarație de forță, ne-a surprins extrem de plăcut la cea de-a 72-a ediție a festivalului cu o nuanță inedită pentru premiera „Les Plus Belles Annees D’Une Vie”.

Citiți și: “Cele mai interesante apariții din prima zi a Festivalului de Film de la Cannes”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here