Slow fashion și estetica simplității în colecțiile-capsulă Londë Studio

0
Slow fashion și estetica simplității în colecțiile-capsulă Londë Studio

Bine ai venit în lumea slow fashion Londë Studio, unde materialele de calitate, estetica simplității și piesele timeless îți vor cuceri stilul. Trecutul, arta și natura sunt sursele de inspirație pentru designerul Stefana Ludusan ce transpune în volume, texturi și print-uri garderoba viitorului: haine eclectice, sustenabile, ce nu se vor demoda odată cu trecerea timpului.

Pregătește-te să aloci un loc special în garderoba unor piese ce îți vor defini feminitatea prin volume deconstruite, linii simple și țesături prețioase.

Timeless fashion

Toate creațiile Londë Studio reprezintă un refugiu stilistic departe de caleidoscopul tendințelor în continuă schimbare, unde siluetele bine croite și liniile clasice respectă rigorire sartoriale și forma feminină. Colecțiile-capsulă asigură o continuitate de la un sezon la altul, piesele fiind ușor de stilizat în outfit-uri diverse și surprinzătoare.

Secretul pentru a fi bine îmbrăcată întotdeaună stă în selectivitate: mai puține articole, de o calitate impecabilă, ușor de combinat și intotdeauna vizibile pe umerașe îți vor oferi în timp record acel aer nobil și grațios al femeii care știe cum să se pună în valoare.

Casual Charming

Clasic nu înseamnă simplu. Tăieturile clasice îmbogăâite cu imprimeuri avangardiste și detalii brodate pe materiale prețioase transformă stilul casual Londë Studio într-o declarație de stil. Fiecare piesă este practică și versatilă, capabilă să definească silueta și să transforme corpul feminin într-o operă de artă.

Focus: piese statement

Londë Studio editează modelele iconice din trecut, adaptându-le femeii moderne și puternice de astăzi, oferind creații ce pot fi purtate în orice împrejurare mult timp de acum încolo. Când toate hainele din dressing sunt preferatele tale, crează-ți garderoba de vacanță în cateva minute și bucură-te de soarele după-amiezelor de vară.

Moda sustenabilă

Materialele de calitate superioară, procesele de producție prietenoase cu mediul și transparența sunt promisiunile unui brand ce a cucerit street style-ul.

Colecțiile Londë în ediție limitată sunt disponibile online pe www.londestudio.com

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here