Cara Delevingne și Ashley Benson formează un cuplu?

0

Cara Delevingne nu este la prima relație cu o femeie faimoasă. În trecut ea a ieșit cu St Vincent, Michelle Rodriguez și Jake Bugg, a fost fotografiată sărutându-se cu Paris Jackson în martie 2018, iar acum se pare că are o legătură cu Ashley Benson.

Legătura ce ieri părea a fi confirmată oficial de actrița din Spring Breakers, a fost ulterior pusă din nou sub semnul întrebării după ce aceasta a postat într-un story pe Instagram că i-a fost spart contul. Astfel, comentariile cu subînțeles lăsate de aceasta la o poză de-a Carei s-ar putea să fie de fapt rodul imaginației unei terțe persoane, iar ele au fost între timp șterse.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Instagram official. #CommentsByCelebs

O postare distribuită de @ commentsbycelebs pe

Însă chiar dacă cele două comentarii nu au fost lăsate de Ashley Benson, fotografiile în care cele două se țineau de mână de New York și un alt set de imagini în care se sărută pe aeroportul londonez Heathrow par să susțină toate zvonurile legate de o relație serioasă.

Ashley a fost prezentă și la premiera unui film în care joacă cu Cara, Her Smell. Cele două nu au sosit împreună la eveniment, dar au fost fotografiate ulterior discutând cu Elizabeth Moss, o altă actriță ce face parte din distribuția filmului. Her Smell prezintă povestea lui Becky (Elisabeth Moss) în rolul unui rockstar auto-distructiv. Teaser-ul noului film poate fi urmărit accesând următorul link:

Citiți și: “Cara Delevingne pentru TAG Heuer”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here