CARTEA PĂRULUI PUTERNIC, numai împreună cu revista COSMOPOLITAN de iunie

0
101
cartea parului frumos

Începând de astăzi, 31 mai 2018, găsești CARTEA PĂRULUI PUTERNIC la toate punctele de presă din România, numai împreună cu ediția de iunie a revistei COSMOPOLITAN. Fiecare pagină din CARTEA PĂRULUI PUTERNIC te va ajuta să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele despre stil şi despre îngrijirea părului! Află mai multe despre carte și, la finalul articolului, descoperă o surpriză!

Adevăr demonstrat dintotdeauna: sigur ai trăit, măcar o dată, experienţa aceea când, indiferent cât de specială era rochia pe o purtai sau cât de inediţi erau pantofii aleşi, aveai impresia că ceva îţi lipseşte. Poate chiar acea sclipire pe care o ai numai atunci când părul tău este puternic. Această dorinţă de a avea un păr vizibil sănătos, strălucitor ne-a ajutat dintotdeauna să căutăm cele mai bune soluţii: atât noi, femeile de pretutindeni, din cel mai mic colţ al lumii, încă de pe vremea când dispuneam de resurse minime, cât şi profesioniştii care au venit în spirjinul nostru, creând produse pentru îngrijirea şi frumuseţea părului. Astfel, revoluţionând împreună ştiinţa şi viaţa femeilor.

Descoperă toate detaliile necesare, cele mai utile trucuri despre stil în general şi, punctual, despre cum poţi avea un păr puternic zi de zi, împreună cu Pantene şi Laura Cosoi, cartea secretelor de stil – Cartea părului puternic.

Această carte este, în prmiul rând, o introspecție în viața și stilul Laurei Cosoi. Citind-o, poţi afla secretele de frumusețe al autoarei, un truc, un sfat sau o coafură, toate explicate pas cu pas. Pentru a putea da cele mai bune sfaturi și idei, Laura și-a trecut părul prin transformări spectaculoase, alături de Pantene, aliatul său în materie de îngrijire a părului.

O vei descoperi pe Laura Cosoi în ipostaza de ambasadoare a părului puternic și strălucitor, dar și de cea mai bună prietenă a ta. Va împărtăşi cu tine sfaturi, idei, trucuri nu numai despre pentru părul tău, dar și despre stilul tău de viață, astfel încât să ai un look minunat, care ți se potrivește.

Pagină cu pagină, autoarea te va purta prin trecutul ei stilistic, de la începuturile în dans, până la cele mai recente roluri din piesele de teatru în care joacă. O persoană activă, dar care are mereu grijă de imaginea sa, Laura a adunat răspunsurile la întrebările care i-au fost puse de-a lungul timpului în legătură cu stilul său, iar acum le împărtășește cu tine.

Din sumar…

În primul capitol din CARTEA PĂRULUI PUTERNIC vei descoperi ce se află în spatele acestui proiect, cum s-a conturat întreaga idee, dar şi detalii despre istoria PANTENE, o poveste fascinantă care a fermecat milioane de femei din lumea întreagă.

Primul capitol al cărţii îl ai la dispoziţie şi AICI.

În celelalte capitole pe care le vei regăsi în CARTEA PĂRULUI PUTERNIC ai la dispoziţie toate informaţiile necesare care te vor ajuta să îţi cunoști și mai bine părul. Vei învăța cum să-l înțelegi și, mai ales, cum să-l ajuți să fie mereu puternic și cu aspect sănătos, în funcţie de trăsăturile lui caracteristice.

De asemenea, Laura și PANTENE îți vor demonta o mare parte dintre ideile preconcepute pe care le-ai putea avea despre păr și despre îngrijirea sa, cu exemple practice din viața Laurei, dar și cu ajutorul produselor PANTENE.

Te-am făcut curioasă?

CARTEA PĂRULUI PUTERNIC este disponibilă numai împreună cu ediția de iunie a revistei Cosmopolitan — de azi,31 mai, la toate punctele de vânzare presă. Primul capitol al cărţii îl ai la dispoziţie şi AICI.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here