Căsătoriile starurilor din weekend: Charlotte Casiraghi, Zoë Kravitz și Sophie Turner

0
Căsătoriile starurilor din weekend: Charlotte Casiraghi, Zoë Kravitz și Sophie Turner
HOLLYWOOD, CALIFORNIA, 4 iunie: Sophie Turner și Joe Jonas la premiera Dark Pheonix la TCL Chinese Theatre (Foto Rich Fury/Getty Images)

La fel ca Zoë Kravitz și Sophie Turner, Charlotte Casiraghi a ales să spună “da” în Franța în weekendul care tocmai a trecut.

Charlotte Casiraghi, nepoata Prințesei de Monaco, Grace Kelly, și producătorul de film, Dimitri Rassam au avut cununia civilă pe 1 iunie, 2019, în Monaco, când mireasa a ales să poarte o rochie mini Saint Laurent și o rochie fără bretele Chanel. Pentru cununia religioasă din Provence din acest weekend, Casiraghi a optat pentru o creație demnă de regalitate a designerului Giambattista Valli.

Pe contul oficial de Instagram, Giambattista Valli a transmis cuplului: „Felicitări Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam pentru nunta din Saint-Remy-de-Provence din sudul Franței. Mireasa a purtat o rochie Giambattista Valli Haute Couture. Sunt fericit să fiu parte din visul lor”

Sophie Turner și Joe Jonas, o cununie privată

Sophie Turner și Joe Jonas și-au sărbătorit cea de-a doua cununie la Château de Tourreau din Franța, dar imaginile de la nuntă nu au fost dezvăluite.

 LOS ANGELES, CALIFORNIA, 3 iunie 2019: Joe Jonas și Sophie Turner la premiera Chasing Happiness la Regency Bruin Theatre (Getty Images)

LOS ANGELES, CALIFORNIA, 3 iunie 2019: Joe Jonas și Sophie Turner la premiera Chasing Happiness la Regency Bruin Theatre (Getty Images)

Maisie Williams, invitată la nunta lui Sophie

View this post on Instagram

white party for the bride and groom 🎉

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Zoë Kravitz x Karl Glusman și jumătate din vedetele de la Hollywood

După ce s-au cununat în secret la începutul anului, Zoë Kravitz (Big Little Lies) și Karl Glusman (Love, r. Gaspar Noé) au ales Parisul pentru repetiția nunții din acest weekend. Printre invitații care au participat la cina ținută la restaurantul Lapérouse s-au numărat Nicole Kidman, Laura Dern, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Donald Glover, Denzel Washington, Cara Delevingne, Ashley Benson, Lenny Kravitz. Zoë a purtat o rochie-plasă cu perle semnată de designerul Danielle Frankel, sutien alb din satin și pantaloni albi de ciclist. O ținută demnă de fiica lui Lenny Kravitz și cea mai cool mireasă din Paris!

Citește și Saint Laurent și Chanel, alegerile lui Charlotte Casiraghi pentru nunta sa

Foto: Getty images, Instagram

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here