Câștigă un premiu Lala Boutique la alegere

0
191

mike2Alege produsul pe care vrei să îl câștigi, spune-ne cu ce l-ai asorta de pe site-ul lalaboutique.ro și poți câștiga acel produs, dacă ne-a convins propunerea ta.

Începem vara cu un concurs, cu 3 premii la alegere: o pereche de sneakers Smeet Monte-Carlo, o pereche de cercei aurii Elisabetta Franchi sau un tricou Elisabetta Franchi. Pentru a te înscrie la concurs trebuie să ne scrii în formularul de mai jos cu ce ai asorta premiul ales dintre produsele din magazinul online lalaboutique.ro

Perioada de înscriere: 8-22 iunie

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare! Câștigătorii sunt:

1x sneakers Smeet Monte-Carlo – Golban Carina, Timisoara

1x cercei Elisabetta Franchi – Alina Danciu, Sibiu

1x tricou Elisabetta Franchi – Nicoleta Carp, Bucuresti

Mecanism: fiecare concurent se poate înscrie doar o dată pentru fiecare premiu. Dacă un concurent se înscrie pentru același premiu de mai multe ori, va fi luată în considerare doar prima ținută propusă.

Scrie-ne în formularul de concurs care este premiul care ți-l dorești și lasă-ne link-ul unui alt produs din magazin cu care l-ai asorta tu. Câștigătorii vor fi aleși în funcție de cât de reușite sunt propunerile lor.mike3

Premii:

  • 1x sneakers Smeet Monte-Carlo (imagine cu titlu de prezentare, dacă nu există în stoc măsura câștigătorului, acesta își va alege o altă pereche, de la același brand)
  • 1x cercei Elisabetta Franchi
  • 1x tricou Elisabetta Franchi

mike4

Mult succes!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here