Cum s-au distrat câștigătoarele concursului “Style is in our nature” by Collective

0
150

 

“Style is in our nature” a fost concursul realizat de Collective și Cosmopolitan în cadrul căruia participantele au trebuit să își creeze un outfit cool, folosind haine și accesorii din colecțiile Collective pentru toamnă-iarnă 2016!

Câștigătoarele concursului, Roxana Neacșu și Dana Tinte au reușit să creeze cele mai frumoase ținute care le-au reprezentat stilul și personalitatea și care le-a adus premiul cel mare, care a constat într-o sesiune de shopping personalizat cu Alina Eremia și Stephan Pelger, consiliere de stil și beauty de la editorii Cosmopolitan și o ținută în valoare de 600 de Euro oferită de Collective.

Așadar, în 14 noiembrie, la magazinul collective din București (str. Ion Câmpineanu nr.2), Roxana și Dana au fost răsfățate, mai întâi, cu o sesiune de hair (by Dani Voicu/Yofi Hair Academy) și makeup (by Laura Perian/Hub44).

Amir Doboș (fashion director Cosmopolitan) și Ana-Maria Prunariu (beauty director Cosmopolitan) le-au oferit apoi sfaturi și trucuri pentru obținerea unei ținute perfecte, iar Alina Eremia le-a vorbit despre importanța obținerii unui stil personal, în timp ce Stephan Pelger le-a prezentat tendințele collective pentru noul sezon.

 Dar nu îți mai povestim… vezi mai bine în video cum s-au distrat fetele la întâlnirea Collective și ce alegeri au făcut pentru realizarea unui outfit ‘street style’ sau unul adecvat unei petreceri!

#yourcosmostyle #incollective #collectiveonline #ioncampineanu2

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here