Catrinel Menghia este noua True Religion

0

Catrinel Menghia a devenit imaginea True Religion pentru campania de primavara 2013. Modelul de origine romana a realizat un pictorial si un video pentru brandul american de jeansi. Fotograful Camilla Akrans si stilistul Julie Von Boehm, au vazut-o pe Catrinel ca intruchiparea fetei sexy, dar inocenta si jucausa, potrivita cu peisajul idilic al Paradise Cove din California.

True Religion a fost fondat in 2001 de catre Jeffrey Lubell, un veteran al industriei de jeansi din SUA. Povestea lui, tipic americana, a inceput in adolescenta, atunci cand si-a personalizat prima pereche de jeansi: i-a rupt, i-a decolorat cu ajutorul unui inalbitor, le-a adaugat cateva petice, iar astfel a inceput „o adevarata poveste de dragoste cu denimul”.

Lubell a creat acest brand pe cateva principii simple: denim autentic, cu aspect vintage si o croiala clasica. „Jeansii True Religion se adreseaza celor care nu urmeaza trend-urile, ci le stabilesc! In lume exista o singura religie, iar aceea este a oamenilor. Toti oamenii poarta jeansi”, spune Lubell. Catrinel incarneaza aceasta unica religie in primavara aceasta.

In prezent, blugii True Religion sunt celebri in intreaga lume, fiind comercializati in 50 de tari din sase continente. In Romania, acestia sunt disponibili in magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al centrului comercial Baneasa Shopping City.

[youtube 5dF1zV5kkXI 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here