Catwalk Report: Altuzarra, Wang si Jason Wu

0

Lunga luna a modei s-a incheiat, iar acum e momentul sa facem retrospectiva celor mai bune colectii si lookuri din cadrul fiecarei saptamani.

Fiecare oras se face remarcat cu specificul sau: New York-ul e eclectic, Londra surpinde de fiecare data, Milano aduce eleganta sexy, iar Parisul n-are nevoie de nici o descriere. Din capitala modei de peste ocean incepem cu Altuzarra, Wang si Jason Wu.

[click pe oricare dintre poze pentru marire]

Joseph Altuzarra

Un designer trebuie sa munceasca mult pentru ca rezultatul sa para atat de fara efort. Lux neglijent au fost cuvintele cheie ale acestei colectii, cu slituri pe solduri si bluze cu decolteuri adanci, si un efect final departe de vulgar. Un material care arata ca aurul lichid a fost o alegere stralucitoare pentru seara, insa si aici s-a pastrat aerul degajat. Falduri intr-o zona de obicei plata au fost executate cu maiestrie si au fost evidentiate prin contrast de bluzele de corp. Totul a mentinut spiritul relaxat al colectiei. Iar considerand recenta investitie in cresterea Altuzarra, spunem ca si Joseph poate sa stea relaxat.

Alexander Wang

Poate si datorita noii misiuni de la Balenciaga, labelul de suflet al lui Alexander Wang  a fost impregnat cu mania logo-ului. Un apropo cu umor catre mania anilor ’90, facut insa discret, cu decupari punctate de laser, in piele, jaquard-uri sau dantela guipure. Si totul pastrand acea nota proaspata sport lux, ce il face atat de dorit de fanele sale.

Jason Wu

Colectia de primavara a lui Wu a fost o noua referinta discret sclipitoare catre anii ’90. O colectie cu siluete surprinzator de lejere pentru designerul a carui semnatura este constructia dupa formele corpului feminin. Fara sa piarda din vedere acele curbe feminine, Jason Wu reuseste sa contureze o poveste despre lumina si intuneric. Pornind de la bejuri, griuri delicate, un verde pal, culorile evolueaza in mai intunecate, albastru inchis si negru.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here