Catwalk report: Erdem, Christopher Kane si J.W. Anderson

0

Grupul nonconformist al Londrei face, in general, furori cu fiecare colectie. Christopher Kane si J.W. Anderson si-au dus mesajul mai departe, iar Erdem este o adaugare surprinzatoare acestor designeri.

[click pe oricare dintre imagini pentru a mari]

Erdem

Moralioglu si-a finalizat colectia intr-un stil indepartat de ce ne-am obisnuit sa vedem la Erdem. Daca de obicei vedem imprimeuri delicate, data aceasta silueta si culoarea s-au masculinizat putin, creand un element indiscutabil de cool. Rebelii scolii l-au atras catre siluete structurale si jocuri de transparenta in care flori sau pene feminine aduc contrastele impreuna.

Christopher Kane

Christopher Kane face lucrurile diferit si este semnatura ce atrage fanii si recenta investitie in brandul sau. Pentru primavara florile au fost inspiratia sa. Insa a abordat acest cliseu intr-un sens nou, inspirat de atlasul de biologie, descompunand floarea clinic, analizand procesul de fotosinteza si comparand-o cu anatomia feminina. De fapt, tot mesajul colectiei s-a axat pe capacitatea de reproducere a florilor, cu un mesaj ecologic, dar si feminin.

J.W. Anderson

Caldura unor zile surprinzatoare pentru Londra l-a facut pe Anderson sa aprecieze pielea dezvelita si atingerea delicata a materialelor. Asa ca prin falduri, rasuciri si drapari ingenioase, tanarul a explorat acest mediu, gasind un echilibru delicat intre iluzia dezvaluirii pielii si acoperire decenta. Ca in fiecare sezon, J.W. a explorat multe materiale inovatoare si suprinzatro de grele pentru efectul final creat.

(foto: Imaxtree)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here