Catwalk report: Fendi, Max Mara si Jil Sander

0

Sub paleta taieturii precise ii regasim pe Fendi, Max Mara si Jil Sander, cu colectii minimaliste sau inspirate de modele geometrice.

[click pe oricare dintre imagini pentru a mari]

 

Fendi

Alaturi de Silvia Venturini Fendi, Karl a fost inspirat de lumea informaticii si circuitele unui calculator. Ceea ce, in traducerea designerului, a insemnat multa organza si blana usoara ca aerul, taiata in degradeuri exacte.  Suprapuneri de modele decupate in alb-negru sau color au compus o colectie hipnotizanta.

Max Mara

Sa fii un brand minimalist specializat pe imbracamintea groasa prezinta o mare provocare pentru o colectie de primavara de succes. Dar Max Mara reuseste folosind materiale usoare si propunand tinute monocrome in cateva culori indraznete. Materialele naturale, specifice brandului precum inul, o matase cu textura panzei de sac sau o piele usoara dublu-fatetata au ajutat la taieturi impecabile si siluete curate.

Jil Sander

O colectie cu forme pure, asa cum ne-a obisnuit Jil Sander, devine de-a dreptul intriganta cu imprimeul care trebuie. Creat prin asamblaje de diferite proportii, imprimeul creat de Jil Sander se regaseste in siluetele cu linii clare si doua culori, dar si in rochiile lejere.

(foto: Imaxtree)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here