Catwalk report: Missoni, Dolce e Gabbana si Etro

0

Colectiile care au reprezentat feminitatea intr-un mod nou din cadrul Milan Fashion Week au fost Missoni, eternii Dolce e Gabbana si o surpriza colorata de la Etro.

[click pe oricare dintre imagini pentru a mari]

Missoni

Imprimeul chevron caracteristic casei Missoni a devenit un element abstract, desenat ca un contur naiv de pasari in zbor. Jocul de imprimeuri si culori a fost dezvoltat in elemente tribale, cu influente de drapaj japonez, pastrand siluete feminine si moderne.

Dolce e Gabbana

Inspirati in continuare de cultura si istoria din Sicilia, Dolce e Gabbana au profitat de vederi retro sau colectii de monezi. Feminitatea senzuala ce caracterizeaza sicilienele s-a pastrat si in imprimeuri cu amfiteatre in ruina sau numismatica italiana, ce a devenit aproape fizica in rochiile aurii de la final.  Contrastul dintre dur si delicat a creat o colectie senzuala plina de surprize.

Etro

Inspirata de imprimeurile pastrate de bunica sa in anii ’40, Veronica Etro s-a jucat pe o paleta de albastru, oranj si cu multe bejuri de tranzitie. Imprimeuri grafice, abstracte, naive si jucause s-au intalnit natural in materiale fluide, placute de purtat, cu un rezultat boem si feminin.

(foto: Imaxtree)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here