Catwalk report: Mulberry, David Koma si Tom Ford

0

Englezii nu ar fi englezi fara eleganta ce i-a facut celebri. Intr-o varianta moderna, si din diverse aspecte ale supra-feminitatii, regasim colectiile Mulberry, David Koma si Tom Ford.

[click pe oricare dintre imagini pentru a mari]

Mulberry

Ultima colectie a Emmei Hill sub patronajul Mulberry  a fost una in care a aratat ca va fi un exemplu greu de urmat. Pastrand linia feminina a brandului a inserat maneci supradimensionate, sau a acentuat un guler, creand un rezultat final relaxat. Punctul forte si vesel al colectiei a fost printul floral folosit in diferite ipostaze, astfel incat sa nu devina monoton, dar nici imprastiat.

David Koma

Siluetele clare si rochiile body-con l-au facut celebru pe David Koma. Primavara aceasta exploreaza si rafineaza semnatura sa, folosind elemente noi din armura japoneza kyudo. Detaliile hamului de piele japonez au fost modificate, decupate, largite sau stramtate in siluete puternice si feminine.

Tom Ford

Femeia puternica si sexi pentru care creeaza Tom Ford a fost imbracata in piele si oglinzi in aceasta colectie. Umeri puternici de la inceput, sculptati in tinute integral din piele au devenit mai blanzi pe parcurs, cand oglinzi fragmentate au infrumusetat corpul impreuna cu dantela fracturata. Ca de obicei, Tom Ford poate fi admirat pentru obsesiile sale, insa purtat de putine.

(foto: Imaxtree)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here