Catwalk to closet: jacheta biker

0

Reinventata in permanenta de designeri, the biker jacket este o piesa clasica ce ne inspira neincetat. Urmati exemplul lui Vicki Nicola – vickipedia.ro si bucurati-va de versatilitatea acestei piese la pragul dintre anotimpuri.

 

Vicki poarta jacheta Acne, top Vince, jeansi Current Elliott, plic Charlotte Olympia, sandale Céline, bratara Venessa Arizaga, bratari traditionale sami. Fotografie de Ionut Staicu

“Acne este un brand care in fiecare sezon pare sa stie inaintea mea ce as vrea sa port. Intotdeauna m-am regasit in propunerile lor perfect echilibrate intre minimalist si cool, iar aceasta jacheta din piele are o adecvare desavarsita intre culoare, material si linia taieturii. Este foarte discreta, dar, paradoxal, imediat remarcabila. Este ceea ce eu numesc o piesa «sociabila», fiindca o port in combinatii diferite, in contexte diferite si se integreaza in oricare dintre situatii”, spune Vicki.

“In combinatiile de zi face echipa foarte buna cu un tricou clasic alb, jeansi si o pereche de stiletto sau wedges, iar seara o port de cele mai multe ori cu rochii si sandale, pentru un look mai romantic”, adauga ea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here