Ce au purtat Emma Watson, Saoirse Ronan și Timothée Chalamet la premiera „Little Women”

0
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 07: Emma Watson and James Norton attend the "Little Women" World Premiere at Museum of Modern Art on December 07, 2019 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Duminică seară, distribuția plină de vedete a filmului „Little Women” și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera mondială organizată la Museum of Modern Arts din New York. Printre starurile prezente se numără Emma Watson, 29 de ani, Saoirse Ronan, 25 de ani și Laura Dern, 52 de ani. Timothée Chalamet, 23 de ani, Florence Pugh, 23 de ani, și James Norton, 34 de ani, care a jucat și el în film, au fost prezenți, împreună cu regizorul Greta Gerwig, în vârstă de 36 de ani, și cu Eliza Scanlen, de 20 de ani.

Emma Watson a fost printre vedetele care au depus un pic mai mult efort în pregătirea ținutei, purtând o rochie Balenciaga din colecția de primăvară / vară 2020 a casei cu o pereche de cizme de catifea, înalte până la coapse și optând să insereze tivul rochiei într-una din cizme. Look-ul este una dintre ținutele mai cuminți prezentate de Demna Gvasalia (directorul creativ Balenciaga) în cadrul celui mai recent spectacol al Balenciaga – care a prezentat modele în rochii de bal metalice defilând printr-un auditorium în formă de spirală, decorat în albastrul Uniunii Europene. Pentru a adăuga o notă de strălucire rochiei neogotice a actriței, aceasta a purtat o bandă subțire de aur și cercei de diamant în formă de aripi de îngeri.

Podiumurile de primăvară / vară 2020 au fost pline de look-uri de machiaj construite în jurul unor culori strălucitoare, forme neconvenționale și un sentiment general de distracție și optimism, de la eyelinerul roz neon în formă de ochi de pisică al lui Helmut Lang până la fardul cu aspect de sticlă colorată în stilul Salvatore Ferragamo.

machiaj la prezentarea Helmut Lang SS20
Bella Hadid cu un eyeliner cateye pentru Helmut Lang SS20

Sunteți curioase cum să transpunem tendințele mai îndrăznețe de pe podium în viața reală? Uitați-vă la Saoirse Ronan, care a folosit un dermatograf albastru jucăuș la premiera Little Women din New York, pe care l-a asortat cu pietrele turcoaz de pe ținuta Gucci.

Saoirse Ronan la premiera mondială „Little Women”, Museum of Modern Art, 7 decembrie, New York City. (Getty Images)
Saoirse Ronan la premiera mondială „Little Women”, Museum of Modern Art, 7 decembrie, New York City. (Getty Images)
Saoirse Ronan la premiera mondială „Little Women”, Museum of Modern Art, 7 decembrie, New York City. (Getty Images)
Laura Dern și Emma Watson (Getty Images)
Saoirse Ronan în Gucci
Saoirse Ronan și Laura Dern
Greta Gerwig

 

Laura Dern
Florence Pugh
Emma Watson, Saoirse Ronan, Florence Pugh, Eliza Scanlen

Timothée Chalamet poartă Alexander McQueen

Foto: Getty Images

Citește și

Little Women, în regia Gretei Gerwig, unul dintre cele mai așteptate filme în 2019 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here