Ce jachete alegem pentru sezonul rece

1
Ce jachete alegem pentru sezonul rece: paltoane, jachete, geci de fâș
Ce jachete alegem pentru sezonul rece: paltoane, jachete, geci de fâș

Paltoanele sunt mereu preferatele femeilor deoarece sunt extrem de versatile și ușor de asortat atât la ținute simple cât și la unele mai sofisticate.

Sezonul rece vine odată cu un nou val de cumpăraturi în materie de haine călduroase, iar în topul listei se află paltoane damă elegante.

Există o gamă largă de paltoane potrivite pentru orice stil și buget, trebuie doar să știm să le alegem.

Jachetele scurte de fâș

sunt favoritele tinerelor fiind atât practice cât și mai accesibile decât paltoanele. Acestea vin într-o varietate mare de culori și texturi interesante precum cele metalizate sau wet look. Acest gen de jachete se potrivește foarte bine la ținutele casual și mai puțin la cele elegante. Vedem des doamne elegante purtând rochii elegante cu geci de fâș, ce-i drept lungi,dar total nepotrivite pentru o astfel de combinație.

Jachetele de blană

sunt probabil cele mai elegante din această listă. De la cele din blană naturală care pot ajunge și la câteva mii de euro, la cele mult mai ieftine din blană sintetică care pot fi la fel de frumoase. Alegerea trebuie să fie făcută cu atenție atât în ceea ce privește materialul cât și croiala. O jachetă pufoasă poate să aduage vizual câteva kg în plus, ceea ce nu își dorește nicio femeie. În ceea ce privește materialul, chiar și cele din blană sintetică pot fi absolut superbe dacă sunt de calitate, chiar dacă poate sunt ușor mai scumpe.

Cojoacele tip aviator

încă sunt la mare căutare. Chiar dacă stilistic ne limitează puțin, fiind potrivite pentru ținute de zi casual, ele sunt totuși o investiție bună deoarece ne feresc de frig foarte bine. Modelele scurte arată puțin mai bine, însă cele care vin peste solduri cu siguranță vor fi mai apreciate pe timp de iarnă. De la cele clasice negre și maro, la culori multe mai intense, chiar neon, acest gen de jachetă râmăne favorita tinerelor alături de cele din fâș.

Geci tip parka

au prins din nou popularitate acum câtiva ani, apogeul fiind momentul în care a apărut videoclipul piesei BonBon unde solista Era Istrefi poartă o jachetă parka cu blană fuchsia care atrage toată atenția. Sigur că sunt și variante mult mai discrete dar interesante, la prețuri mai mult decât accesibile pentru o astfel de piesă vestimentară.

Orice model de geacă ați alege, este important să stea bine și să vă ferească de frig. Restul ține de gusturi personale și buget.

Foto: unsplash.com

Citește și

Hot Combo: pulovere călduroase și jeanși

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here