Ce mai vedem la cinema pe final de septembrie

0

Doua filme de epoca cu doua distributii extrem de atragatoare plus un film romanesc cu un subiect controversat.

In Tulip Fever (premiera: 15 septembrie), Alicia Vikander joaca rolul unei tinere sotii din Amsterdamul secolului al XVII-lea, care cauta sa evadeze dintr-o casatorie aranjata si incepe o aventura pasionala cu un artist (Dane DeHaan) angajat de sotul ei (Christoph Waltz) sa-i picteze portretul. Regizat de Justin Chadwick, filmul urmareste povestea celor doi indragostiti, a caror dorinta de a strange bani pentru a fugi impreuna ii face sa parieze pe piata de bulbi de lalele.

Judi Dench este insasi regina Victoria sub regia lui Stephen Frears. Victoria and Abdul (premiera: 22 septembrie) este povestea unei prietenii neconventionale intre monarh si Adbul Karim (Ali Fazal), un functionar venit din India si devenit, pe neasteptate, confidentul reginei.

Pe langa Breaking News, un alt film romanesc ne va face sa mergem la cinema luna aceasta. Un pas in urma serafimilor (premiera: 22 septembrie), cu Stefan Iancu si Vlad Ivanov in rolurile principale, il urmareste pe Gabriel, un adolescent care intra intr-un seminar teologic ortodox. In mijlocul unui sistem abuziv, el isi da seama ca minciuna si manipularea sunt aptitudini pe care trebuie sa le deprinda pentru a rezista.

Articol aparut in numarul de septembrie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: „Pe final de septembrie: filme, piese de teatru & alte evenimente de neratat”!

Foto: outnow.ch

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here