Ce mananca, de fapt, Gisele

0
12

Gisele Bundchen si sotul ei, Tom Brady, sunt un standard de atins nu doar la capitolul relatii sau look, ci si cand vine vorba despre stapanirea de sine. Intr-un interviu cu Boston.com, Allen Campbell, chef-ul personal al vedetelor, vorbeste despre dieta urmata de model, de atlet si, implicit, de toata familia: “80% din ceea ce consuma sunt legume. Cele mai proaspete legume, daca nu sunt organice nu le cumpar. Si cereale integrale: orez brun, quinoa, mei, plus pastai. Restul de 20% reprezinta carne slaba: antricot organic de vita, din cand in cand rata si pui. Cat despre peste, cel mai des prepar somon salbatic.”

Si in cazul in care va intrebati daca fac exceptie cu un baton de ciocolata, iata o lista cu alimente trecute cu un mare NU in fata: “Fara zahar alb. Fara faina alba. Fara MSG [glutamat monosodic]. Folosesc ulei de masline presat la rece, dar nu gatesc cu el. Gatesc doar cu ulei de cocos. Grasimile din uleiul procesat de rapita se transforma in grasimi nesaturate…Folosesc sare roz de Himalaya pentru sodiu. Nu folosesc niciodata sare iodata. [Tom] nu mananca solanacee pentru ca nu sunt antiacide. Deci fara rosii, ardei, ciuperci sau vinete. Rosiile se mai strecoara din cand in cand in meniu, dar rar, cam o data pe luna. Sunt foarte atent cu rosiile. Ce altceva? Fara cafea. Fara cafeina. Fara mucegaiuri. Fara lactate. Copiii mananca fructe, Tom nu atat de des. El consuma banane intr-un smothie. Dar altfel nu prea mananca fructe.”

Sursa: Harper’s Bazaar SUA

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here