(P) Ce schimbări să faci pentru un ten mai luminos, primăvăratic

0
ingrijirea tenului primavara

Iată că ne apropiem cu pași repezi de un nou anotimp, iar trecerea de la iarnă la primăvară ne supune pielea unor variații climatice semnificative ce ar trebui să impună modificări în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Aceste treceri de la o temperatură la alta nu sunt deloc benefice pentru piele, tenul fiind de cele mai multe ori mai uscat, cu aspect tern și lipsit de luminozitate sau strălucire. Ce putem face sa restabilim prospețimea și vitalitatea tenului? Cum să faci această trecere pentru ca tenul tău să nu aibă de suferit?

Nu uita că o rutină corectă de îngrijire a tenului poate să aducă schimbări semnificative și te va face să te bucuri de o piele radiantă. De aceea, este important să alegem cele mai potrivite produse de eliminare a impurităților și urmelor de poluare ce pot afecta și încărca tenul și care au rolul să redea prospețimea pielii.

Este cunoscut că orice tip de ten bine curățat îți mulțumește și va radia de frumusețe. Începe cu un cleanser de bună calitate care să conțină cât mai multe ingrediente naturale, precum Iluma Intense Lightening Cleanser, unul dintre produsele cele mai apreciate de la Image Skincare, ce este conceput special să îndepărteze delicat și eficient toate impuritățile ce pot împiedica tenul să se bucure de vitalitate în această primăvară.

Cleanser-ul Iluma este un gel de curățare cu consistență lăptoasă și cremoasă, fără sulfați, fără parabeni, care după aplicare luminează tenul și îi conferă prospețime.

Acest produs pentru curățare pe bază de ulei conține extracte de celule stem derivate din plante precum și agenți botanici de iluminare.

Se folosește și este recomandat pentru toate tipurile de ten, astfel încat ulterior să poți aplica produsele tale preferate de îngrijire ale tenului. Înainte de aplicare se umezesc mâinile și apoi se aplică o cantitate generoasă pe față și pe gât. Se masează timp de un minut după care se îndepărtează cu apă caldă. Se folosește de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pentru a obține cele mai bune efecte de împrospătare a tenului.

Bucură-te de fiecare anotimp, fără ca acestea să își lase amprenta asupra tenului tău.  Adaugă în rutina zilei cleanserul Intense Lightening Cleanser din gama Iluma și pregătește-ți tenul pentru un anotimp plin de prospețime – primăvara.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru www.imageskincare.com.ro  cât și pe pagina noastră de Facebook și cea de Instagram.

 

 

 

Sursă foto: unsplash, imageskincare.com.ro 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here