Ce seriale mai urmărim în această perioadă

0

Povestea reală a unei răpiri neașteptate, un prim serial danez marca Netflix sau ecranizarea în patru părți a unui roman celebru? Acestea sunt propunerile noastre pentru viitoarele seri de vară pe care intenționați să le petreceți acasă în compania unui serial!

THE RAIN

Primul serial danez marca Netflix, The Rain (din 4 mai) este creat, printre alții, de Jannik Tai Mosholt, scenarist la Borgen și Rita. La șase ani după ce un virus a eradicat prin intermediul ploii aproape toată populația din Scandinavia, doi frați ies din buncărul unde se adăpostiseră și se alătură unui grup tânăr, format din alți supraviețuitori, pentru a porni în căutarea unor urme de viață. În plină luptă pentru supraviețuire, tinerii descoperă că și în această lume post-apocaliptică există loc pentru iubire, gelozie și dilemele specifice vârstei.

TRUST

Acțiunea are loc în 1973, când John Paul Getty al III-lea, moștenitor al celei mai mari averi din lume, este răpit la Roma de Mafie. Poliția italiană crede că-i o glumă și refuză să investigheze. Tatăl lui Paul, dependent de heroină, nu răspunde la telefon. Bunicul lui, retras la un conac în Anglia rurală și înconjurat de cinci amante și un leu ca animal de companie, este ocupat. Astfel, mama lui Paul este lăsată să negocieze cu răpitorii. Doar că ea nu are nici un ban. În distribuția serialului (pe HBO și HBO GO) se află Donald Sutherland, Hilary Swank și Harris Dickinson.

HOWARD’S END

Romanul lui E. M. Forster este ecranizat de BBC/Starz sub forma unei miniserii în patru părți, cu Kenneth Lonergan (premiat cu Oscar pentru scenariul de la Manchester by the Sea) ca scenarist. O ocazie să evadăm la începutul secolului trecut, când poveștile a trei familii diferite – tinerele surori Schlegel, independente și idealiste, avuta familie Wilcox și soții Bast, care se zbat pentru o viață ceva mai bună – se întrețes în moduri surprinzătoare. Margaret Schlegel, probabil cel mai interesant personaj creat de romancierul englez, este interpretată de Hayley Atwell.

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Citiți si: “Topul serialelor de pe Netflix vazute pe repede-inainte si alte statistici inedite”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here