Ce tipuri de machiaje să purtați dacă aveți ochii albaștri

Puneți în valoare ochii de culoare azurie cu aceste opțiuni cromatice în machiaj

0
Tadashi Shoji

Dacă natura v-a înzestrat cu ochi de culoarea cerului sau a mării, scoateți această trăsătură atrăgătoare în evidență. Puteți purta diverse stiluri de machiaj! Am selectat câteva dintre look-urile create în culisele show-urilor de modă din acest sezon, pentru a vă oferi inspirație. Iată ce tipuri de machiaje să purtați dacă aveți ochii albaștri

1. Nuanțe neutre
Bej, maro, taupe creează contrast cu albastrul și oferă eleganță. Vă recomandăm machiaje ca la Bora Aksu sau Paco Rabanne, cu smoky eyes în nuanță pământii. Răsuciți genele cu ondulatorul și aplicați un strat de mascara. Restul machiajului poate fi păstrat în nuanțe neutre.

Bora Aksu
Paco Rabanne

2. Smoke and ashes
Nuanțele fumurii pun în valoare tonul deschis de albastru și au mai mult impact decât cele de bej. Sunt ideale pentru un look de seară. Inspirați-vă de la Drome și Oscar De La Renta pentru un aer seducător și plin de personalitate. La Drome, fardul de pleoape a fost aplicat până aproape de linia sprâncenei, iar la De La Renta, nuanța închisă de mov pe pleoapa superioară a fost completată de o tușă subtilă de fard luminos în interiorul pleoapei inferioare.

Drome
Oscar De La Renta

3. Vive le rouge
Rujul roșu este, indiferent de culoarea ochilor, o indubitabilă armă de seducție. Dar nu vă feriți de roșu nici în zona ochilor! Aplicat ca în varianta paietată de la Shoji, pune în valoare culoarea albastră. O combinație surprinzătoare și sigură.

Escada
Tadashi Shoji

4. Lila
O nuanță derivată a albastrului, lila poate fi folosit pentru un machiaj delicat sau pentru unul inspirat din anii ‘70, în mare vogă în prezent.

Giorgio Armani

5. Piele sărutată de soare
Pielea bronzată are același efect asupra albastrului ochilor precum fardurile în nuanțe neutre. Un ten pus în valoare cu ajutorul unui bronzer, ca la Brognano, vă va conferi un look inspirat din filmul Laguna Albastră.

Brognano

6. Cat eyes
Machiajul cu eyeliner negru e clasic și flatează orice tip de culoare a ochilor. Noi ne-am îndrăgostit de cozile de la Rochas, ce seamănă cu urechile de pisică.

Rahul Mishra
Rochas

7. Abateri de la regulă
Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Puteți purta machiaj cu fard albastru chiar dacă aveți ochii în această culoare, deși, în teorie, combinație ar trebui evitată. Noi vă recomandăm să mizați pe efectul spectaculos al fardurilor turcoaz, cu textură umedă, așa cum am văzut la Byblos.

Byblos
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here