Ce vedem la cinema in weekend

0

Prognoza de filme arata bine pe final de septembrie. Aveti de ales intre sequel-ul filmului cult Blade Runner, o noua productie Darren Aronofsky si un film cu Michael Fassbender in rolul principal.

Blade Runner 2049

Producatorii tin invaluita in mister povestea din acest sequel SF, dar celelalte detalii sunt suficient de hot pentru a-l transforma intr-unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Harrison Ford revine in rolul lui Rick Deckard, fost vanator de replici umane, dat disparut de trei decenii, iar alaturi de el in distributie se afla Ryan Gosling, Robin Wright si Jared Leto. Regizorul Denis Villeneuve (Arrival) este cel care creeaza, de aceasta data, viziunea unui viitor distopic.

mother!

Deja controversat după premiera mondiala din cadrul Festivalului de la Venetia, unde a fost aclamat de unii critici si huiduit de altii, filmul lui Darren Aronofsky va va tine cu sufletul la gura. Jennifer Lawrence si Javier Bardem sunt un cuplu pentru care o intamplare aparent marunta – aparitia la usa casei lor a unui barbat si mai apoi a sotiei lui – ia o turnura neasteptata. Tensiunea se acumuleaza treptat, pe masura ce granite fizice si psihologice sunt incalcate.

The Snowman

Un alt thriller al toamnei, aceasta ecranizare a romanului omonim de Jo Nesbø spune povestea unui inspector de Poliție (Michael Fassbender) aflat pe urmele unui criminal in serie, care pare sa actioneze mereu in ziua primei zapezi din an. Investigatii ramase deschise de decenii sunt conectate cu un caz nou, dar descoperirea identitatii criminalului este o cursă contracronometru. Tomas Alfredson regizeaza, iar din distributie mai fac parte Charlotte Gainsbourg si Rebecca Ferguson.

Articol aparut in numarul de octombrie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: Best of TIFF: topul filmelor proiectate in cadrul festivalului”!

Foto: outnow.ch

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here