Cea mai buna metoda de a scapa de barbia dubla: substantele lipolitice

0

Alimentatia neadecvata precum si un determinism genetic  pot determina aparitia unor depuneri inestetice ce se observa inclusiv la nivelul fetei, mai precis in regiunea submentala (barbia dubla).

Chiar daca persoanele în cauza slabesc, pot sa se mentina mici acumulari de grasime submental.

Barbia dubla (gusa) este un pliu de grasime subcutanata, care se formeaza sub maxilarul inferior. Zona celei de-a doua barbii este greu de corectat si arata urat pentru ca are un efect de a modifica proportiile fetei.

Exista totusi substante lipolitice care pot corecta aspectul chipului, avand efect puternic asupra eliminarii barbiei duble, atat de inestetica, mai ales în cazul femeilor, dar si al barbatilor.

Ce sunt substantele lipolitice?

Agentii lipolitici sunt componente organice care pot sa fie sintetizati de ficatul uman.

În medicina estetica utilizarea agentilor lipolitici se face sub forma de injectii. Substantele lipolitice  sunt injectate direct în zona cu problema, cu un ac foarte subtire care nu provoaca durere persoanei supuse tratamentului.

Tratamentul cu substante lipolitice nu dureaza mai mult de 15-20 de minute ,pacientul putand sa-si reia activitatile cotidiene imediat post-procedura.

De regula, preparatele lipolitice pentru fata sunt utilizate nu doar pentru combaterea acumularilor excesive de grasime din zona submentala, ci si in regiunea abdomenului, coapselor (banana roll) si a genunchilor.

Pentru rezultate optime Asist.Univ.Dr.Anca Plapcianu , Medic Specialist Dermatolog recomanda efectuarea a 6-12 sedinte, la interval de 7-10 zile.

Sursa Digital Workforce

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here