Cea mai Instagramabilă destinație de vacanță din București

0

Mare sau munte? Dacă nu ți-ai făcut planurile de vacanță, poți să le faci chiar acum.
Anul acesta, cea mai exotică vacanță începe la București, pe cea mai mare plajă urbană din Europa.

Plaja Sands of Therme înseamnă peste 30 000 de metri pătrați cu cel mai fin nisip și 1500 de șezlonguri amplasate printre palmieri si măslini, precum și numeroase ocazii de relaxare.

Palmierii din piscina exterioară au peste 7 metri înălțime și „vârste” cuprinse între 35 si 40 de ani, cu frunze ce ajung până la 2,5-3 metri lungime.

Pe plajă, un cocktail e mereu aproape

Si pentru că vrem să nu-ți lipsească marea, pe lângă plaja generoasă cu nisip fin, te poți relaxa în piscina exterioara de 720 metri pătrați, cu o temperatură constantă de 33 de grade Celsius. Apoi poți încerca barul de pe plaja, Concept Beach Club, cu multiple zone dedicate, de la Cocktail & Wine Bar, Cofee Corner cu frappe-uri delicioase și un o mare varietate de iced cofees, Pool Bar, Gelaterie, Beer Bar, Red Bull Twist Bar, Gin Bar sau Cider Bar. Practic, cam tot ce îți poți dori într-o vacanță.

În plus față de anul trecut, vei descoperi noua terasă de 200 locuri a restaurantului Humboldt, cu ieșire la lac și acces spre plajă, piscină și grădina tropicală străjuită de palmieri înalți adusi de pe 4 continente. Grădina este, de fapt, un puzzle imens de vegetație ce redă liniștea primordială, cu minerale prețioase, plante medicinale și specii diferite de arbori.

Si ca experiența de vacanță să fie completă, pe lângă cele 5 zone de influență culinară ale restaurantului Humboldt, pe plajă vei regăsi noul „The Burger Station” cu o selecție de sortimente savuroase.

De la relaxare la distracție e doar un pas

Când vrei să treci de la relaxare la distracție, ești așteptată în zona Galaxy cu piscină interioara și valuri, 16 tobogane pentru un boost de adrenalină, piscina exterioara cu pool bar și o plajă exterioara dedicata întregii familii.

Dacă este răcoare afară, în interior sigur vei găsi mereu 30 grade, 10 pisicine, 10 saune tematice și peste 30 de activitati de relaxare și răsfăț incluse in tariful de acces, de la Aqua Gym, yoga si pilates, peeling-uri speciale in zona The Palm, până la ritualuri Aufguss binefăcătoare în saunele Elysium.

Cea mai instagramabila destinație de vacanță

Therme arată și se simte incredibil. Poate acesta este și motivul pentru care se află în topul celor mai instagramabile locații din Romania. Plantele exotice, tehnologia avansata și arhitectura unică asigura cadrul perfect pentru poze tale.

Așa că poți să îți planifici ieșirea la Therme chiar acum. Verifică pe site programul de Sărbători pentru cea mai exotică destinație din Europa, 365 zile pe an!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here