Cel mai recent show Chanel a fost prezentat într-un decor idilic

0

Ce decor ar putea fi mai potrivit pentru prezentarea unei colecții dedicate sezonului cald decât o plajă scăldată în valurile mării și așezată în… Grand Palais? Ca de fiecare dată Karl Lagerfeld reușește să creeze ambientul perfect pentru prezentările sale, un ambient în acord perfect cu ținutele modelelor, dar care și transpune invitații într-o atmosferă de poveste.

Aspectul noilor piese, prezentate pe 2 octombrie, este definit de o eleganță sofisticată, caracterizată printr-o mare varietate de țesături (dantelă, chiffon, denim, piele si poplin). Costumul capătă noi volume, în timp ce jachetele au umerii largi și mânecile evazate, fustele decupaje adânci laterale, iar pantalonii sunt supradimensionați. Sacourile bărbătești sunt combinate cu pantaloni scurți sau colanți, în timp ce jeanșii fac pereche cu cardigane sau costume de baie. N-au lipsit clasicele deux-piece-uri Chanel din tweed, însă de această dată ele au fost reinventate pentru perioada estivală, în versiuni mult mai relaxate, potrivite pentru o escapadă la Mediterană. Au fost prezente de asemenea și opțiuni de seară: rochii negre strălucitoare plus același deux-piece iconic într-o versiune glam. Modele, precum Adwoa Aboah, Edie Campbell sau Kaia Gerber, au mers desculțe pe nisip, sau au pășit prin marea artificială așezată în Grand Palais.

Printre spectatorii prezenți la show-ul pentru primăvara-vara anului 2019 s-au aflat ambasadorii CHANEL Vanessa Paradis, Pharrell Williams, Caroline de Maigret, Parcul Soo Joo, Nana Komatsu, Alessandra Mastronardi, Gwei Lun Mei și Jennie Kim, cântăreții Jorja Smith, Ibeyi și Clara Luciani, precum și actrițele Mia Goth, Sylvia Hoeks, Sandra Ma și Jelly Lin.

Citiți și: “Haute Couture under the Eiffel Tower: Chanel Fall-Winter 17/18”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here