Cele mai bune stand-up specials create de femei, disponibile pe Netflix

0
Iliza Shlesinger, Elder Millennial

Whitney Cummings: Can I touch it? (2019)

Whitney Cummings este un invitat constant în emisiunea lui Joe Rogan, lucru care m-a convins să îi urmăresc și stand-up special-urile de pe Netflix. Podcastul lui Joe Rogan le oferă invitaților ocazia să se relaxeze, uneori interviurile din studioul lui fiind la fel de bune ca materialul de pe scenă al invitaților. Într-o emisiune recentă, Whitney vorbește despre noul ei comedy special, Can I touch it?, în care abordează subiecte precum sex robots, hărțuirea sexuală, feminismul, lumea după #metoo, dar și descoperirile făcute la fabrica de sex robots în timpul documentării pentru special. Dincolo de glume, Whitney spune un lucru pe care poate nu toate femeile vor să îl audă: dacă vor să fie luate în serios, va fie nevoie de mai mult decât un hashtag.

Tiffany Haddish Presents: They Ready (2019)

Haddish găzduiește un nou comedy special în care ne face părtași la geniul ei comic și în care pune un spot de lumină pe șase dintre femeile comedian preferate. Chaunté Wayans, April Macie, Tracey Ashley, Aida Rodriguez, Flame Monroe și Marlo Williams sunt numele pe care ar trebui să le căutăm deja.

Amy Schumer: Growing (2019)

Amy Schumer vine cu unul dintre cele mai sincere și haioase specials despre sarcină din istoria comediei. “Nu știam că a fi însărcinată este atât de greu, ne-ați mințit toate”. Cam de atât ai nevoie să știi, înainte de a da play.

Ali Wong: Baby Cobra (2016)

Stilul ager și umorul deadpan ale lui Ali Wong sunt cel mai bine surprinse în Baby Cobra, special pe care l-a filmat când era însărcinată în luna a șaptea. Feminism, dublu standard în jurul comedianților femei și bărbați după ce au copii sunt câteva dintre subiectele pe care le atinge.

Christina P: Mother Inferior (2017)

Christina Pazsitzky este o altă invitată preferată de-a lui Joe Rogan. Christina abordează subiectul maternității în care special extreme de candid, în care vorbește despre naștere, îmbătrânire și propria copilărie.

Iliza Shlesinger: Elder Millennial (2018) 

Elder Millennial este unul dintre cele mai haioase special-uri ale anului trecut, în care Iliza oferă tot ce are mai bun. Limbajul corporal comic, încrederea de sine, sinceritatea sunt câteva dintre ingredientele care ne-au făcut să o adorăm pe Iliza, un elder millennial de sex feminin care se luptă cu viața de zi cu zi, la fel ca noi.

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here