Cele mai dezirabile rochii albe de purtat vara aceasta

0

Putem vorbi de o supremație a rochiilor albe în fiecare sezon călduros, datorita unei suite de factori incontestabili: materialele naturale din care sunt confecționate, precum poplinul sau inul, croiul lejer și relaxat dar totodată șic, dar mai ales versatilitatea lor indiscutabilă, ele putând fi purtate într-o multitudine de variante.

Romantic vibes

Rochiile cu detalii de inspirație victoriana, volane, gulere înalte și mâneci bufante pot fi ideal mixate cu o pereche de pantofi sau sandale din piele cu șireturi ce se leagă la glenză și o geantă de rafie.

Recreați această tendință cu ajutorul următoarelor piese:

Rochie Cecilie Bahnsen matchesfashion.com, 840 Euro; Geantă Loewe, Mengotti, 6.190 Lei; Pantofi Salvatore Ferragamo, Casa Frumoasă Radisson Ladies, 3.195 Lei; Apă de parfum Tempo, Diptyque, 75ml, 630 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

Linii puritane

Mizați pe alura rafinată a unei rochii cu un croi minimal, din cel mai fin poplin și accesorizați cu o pereche de mules și bujuterii cu un design sculptural.

Recreați această tendință cu ajutorul următoarelor piese:

Rochie Loewe, Mengotti, 5.714 Lei; Cercei Paola Vilas, net-a-porter.com, 446 Euro; Cremă de mâini, Aesop, 125 Lei Madison; Geantă Maison Etnad, net-a-porter.com, 435 Euro; Mules Proenza Schouler, farfetch.com, 779 Euro

Chic in the city

Optați pentru o rochie mini cu mici pliseuri și compuneți o ținută de zi cu note ubercool alăturând un buchet hat și o geantă medie cu toartă.

Recreați această tendință cu ajutorul următoarelor piese:

Rochie Tibi, matchesfashion.com, 980 Euro; Pălărie Mango, 69 Lei; Geantă Prada, Mengotti, preț la cerere; Cercel Acne, Raionul 4, 952 Lei; Pantofi Bevza, bevza.com, preț la cerere

Foto: Imaxtree, Colaje: Ina Borcea

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here