Cele mai extravagante machiaje de la Met Gala 2019

Pentru această ediție, vedetele s-au întrecut în look-uri excentrice

0
Zoe Saldana

Cu tema “Camp: Notes on Fashion”, Met Gala 2019, evenimentul organizat de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York, a reunit vedete în cele mai extravagante ținute. În acord cu hainele, machiajele au impresionat prin aplicații supradimensionate, paiete, culori intense, texturi surprinzătoare.

Pe loc fruntaș se situează Lady Gaga și Gigi Hadid, ale căror makeup artiști au mizat pe gene supradimensionate, dar și Lily Collins, care a purtat gene false alături de o nuanță intensă de fard liliachiu. Majoritatea vedetelor au ales să marcheze zona ochilor pentru a-și pune în valoare chipul. De remarcat nuanțe intense de portocaliu ca la Sofia Sanchez de Betak sau de verde întunecat ca la Ciara.

În categoria aplicații strălucitoare, Pom Klementieff a purtat un machiaj grafic ce recrează ideea de cat eye, Zoe Saldana a asortat glitterul de pe pleoape cu accesoriul de păr sub formă de orhidee, iar Jo Baker a trasat dungi fine luminoase, ca niște raze de soare, în jurul ochilor lui Lucy Boynton.

Versiuni mai discrete și ultra-elegante am remarcat la Yara Shahidi, cu un șir fin de perle în jurul unuia dintre ochi sau la Bella Hadid, cu accente luminoase în colțurile interne ale ochilor.

Citiți și: “Cupluri la Met Gala 2019”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here