Povesti din spatele celor mai faimoase cupluri hollywoodiene

0
Audrey Hepburn si Mel Ferrer cupluri hollywoodiene

Suntem fascinati de trecut, de imaginile glamour in alb si negru ale unor perioade care nu se vor mai intoarce niciodata si de personajele care au populat acele timpuri. Si nu in ultimul rand, ne plac povestile care insotesc cele mai faimoase cupluri hollywoodiene.

Elizabeth Taylor si Richard Burton

Elizabeth Taylor si Richard Burton cupluri hollywoodiene

Casatoria lui Elizabeth Taylor cu Eddie Fisher s-a terminat exact cum a inceput, cu o relatie pasionala. Cei doi se casatorisera cu un an inainte ca Elizabeth sa inceapa sa lucreze la Cleopatra, iar aceasta decizie a fost inceputul sfarsitului relatiei ei cu Fisher. In acel film, Taylor juca alaturi de actorul Richard Burton cu care a si inceput de altfel una dintre cele mai furtunoase povesti de dragoste din toate timpurile. Aventura a culminat cu un scandal imens, cu multi fotografi si cu indragostitii transformati intr-o stire de nivel mondial. Taylor l-a parasit pe Fisher pentru a se casatori cu Burton in 1964. Prima lor casatorie a durat pana-n 1974, dupa care s-au recasatorit in 1975 si au divortat la doar un an distanta.

Humphrey Bogart si Lauren Bacall

Humphrey Bogart si Lauren Bacall cupluri hollywoodiene

Cei doi s-au intalnit pe platourile filmului To Have And Have Not. Bogart avea atunci 44 de ani si era casatorit cu actrita Mayo Mathot, in timp ce Lauren avea doar 19 ani. Cei doi au inceput o relatie secreta care a durat aproape un an, pana cand Humphrey a divortat in cele din urma de Mathot. Cei doi s-au casatorit pe 21 mai, 1945 si au avut impreuna doi copii. Bogart si Bacall au continuat sa se iubeasca pana la moartea prematura a actorului in urma unui cancer esofagian in 1957.

Frank Sinatra si Ava Gardner

Frank Sinatra si Ava Gardner cupluri hollywoodiene

Nici Mickey Rooney, nici Shaw Artie nu s-au putut ridica la inaltimea asteptarilor Avei, dar cand a venit vorba de Frank Sinatra, altfel s-a desfasurat lucrurile. Mariajul lor a fost plin de momente tensionate si a durat doar sase ani. Dupa divort Ava nu s-a mai recasatorit si a declarat in mai multe randuri ca Sinatra a fost o mare iubire a vietii ei. Cei doi au ramas prieteni apropiati pana la moartea actritei din 1990.

Audrey Hepburn si Mel Ferrer

Audrey Hepburn si Mel Ferrer cupluri hollywoodiene

In 1954, Hepburn l-a cunoscut pe actorul american Mel Ferrer la o petrecere gazduita de prietenul ei Gregory Peck. Iar dupa ce au jucat impreuna in Ondine, cei doi s-au indragostit si s-au casatorit in Burgenstock, Elvetia, in luna septembrie a aceluiasi an. Cu Ferrer, Audrey a avut doua sarcini pierdute (prima in 1955, iar cea de-a doua in 1959), inainte de a da nastere singurului copil al cuplului, un baiat pe nume Sean Hepburn Ferrer. De-a lungul casniciei lor, au existat numeroase zvonuri de infidelitate de ambele parti, dar cumva, relatia a durat timp de 14 ani. Audrey Hepburn si Mel Ferrer au divortat in decembrie 1968, iar ea a mai vorbit doar de doua ori cu fostul ei sot dupa aceasta despartire.

Paul Newman si Joanne Woodward

Paul Newman si Joanne Woodward cupluri hollywoodiene

Putine cupluri hollywoodiene au norocul de a-si intalni sufletul pereche si de a trai cu el pana la sfarsitul zilelor lor, iar Paul Newman si Joanne Woodward au reusit aceasta performanta. Cei doi s-au casatorit in 1958, dupa ce au jucat impreuna in The Long, Hot Summer si au ramas casatoriti timp de 50 de ani, pana la moartea lui Newman in 2008.

Cititi si: „Lauren Bacall pe coperta BAZAAR”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here