Part I: Cele mai fresh tendințe de pe podium ce-ți vor împrospăta garderoba instant

0

Venirea primăverii vestește un resfresh major în garderobă, o posibilitate de a infuza culoare în piesele predominant gri rămase pe rafturi din iarnă. Podiumurile sezonului ne-au oferit o diversitate de exemple, de la cele mai minimaliste propuneri de look, până la cele mai extravagante opțiuni de recreat acum. Vă propunem un mic ghid de cele mai fresh și cool inspirații, susținut de IQOS.

PRINT VEGETAL

Am văzut mii și mii de imprimeuri florale, fie abstracte sau realiste, dar o poză cu vegetația de primăvară transpusă pe textil este ceva ce ne inspiră maxim prin surealismul său. Fii în pas cu natura înfloritoare și exuberantă a sezonului și optează pentru o rochie sau fustă cu print vegetal, precum cel văzut la la Christopher Kane.

Fustă Christopher Kane, farfetch.com, 818 Euro; Cercei Lele Sadoughi, net-a-porter.com, 212 Euro; Breloc Moschino, Distinto, preț la cerere

TEXTURI FLUIDE

Texturile satinate sunt un simbol al eleganței atemporale, iară în acest sezon capătă noi valențe prin apariții în nuanțe vibrante precum pe podiumul Sies Marjan. Pentru varianta de zi mizează pe o rochie midi sau chiar maxi dintr-un material fluid, și completează-o cu cizme peste genunchi pentru evenimentele de seară.

Rochie Max Mara, 1.050 Lei; Brățară Carezze, Cellini, 540 Lei; Cizme Wandler, matchesfashion.com, 3.260 Lei

MINTY AFFAIR

Ce ar putea fi mai fresh, literalmente, decât nuanțele mentolate. În acest sezon ele fluctuează cu finețe între cele mai apropiate unui turcoaz pudrat sau unui lime mixat cu mai mult verde. Alege să porți o rochie cool cu pliseuri, precum cea văzută la Balenciaga, cambrată în talie, cu un imprimeu floral grafic. Completează cu o pereche de pantofi cu kitten-heel, pentru o doză extra de feminitate.

Rochie Prada, Mengotti, 10.965 Lei; Cercei Teilor, 7.203 Lei; Pantofi Sportmax, Max Mara, 2.749 Lei

MOTIVE EXOTICE

Deși vara nu este atât de aproape, teleportează-te în lumea tropicală, cu ajutorul celor mai frumoase imprimeuri vegetale exotice în culori aprinse. O inspirație majoră este colecția de primăvară-vară Valentino, cu cele mai frumoase printuri exotice reinventate. Optează și pentru accesorii cu detalii tropicale, fie o geantă cu imprimeu, sau mici detalii, precum un breloc în forma frunzei unui palmier.

Ochelari Le Specs, 285 Lei; Cămașă Twinset, 980 Lei; Geantă Louis Vuitton, 2.800 Euro

CONTRASTE CROMATICE

Un truc de efect, cu care nu ai cum să dai greș, este cel de a alătura două culori contrastante. Un plus extra îl oferă alăturările dintre nuanțele reci și calde, galben și turcuaz spre exemplu, precum văzut la Emilia Wickstead. Acest truc este accesat de familia regală din Marea Britanie, atât regina cât și Kate Middleton, recurg des la ținute contrastant, pentru efectul să nobil și sofisticat.

Rochie Maggie Marilyn, net-a-porter.com, 402 Euro; Geantă Furla, 960 Lei; Balerini Mango, 99 Lei

 

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Imagini: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here