Cele mai frumoase bijuterii din colecțiile de primăvară/vară 2019

0
Alexandra Micu pentru Altuzarra S/S19

Cu toții cunoaștem puterea chiar și a celui mai mic accesoriu, de a schimba o ținută la 180 de grade. O pereche de cercei statement sau un colier masiv, pot transforma un look cu influențe romantice, într-o ținută cu personalitate. Și tot așa un compleu cu siluetă rigidă și masculină poate căpăta noi valențe delicate prin alăturarea unei bijuterii fine.

Accesoriile din colecțiile de primăvară – vară 2019 ne-au bucurat prin diversitatea lor, fiind prezentate ca piese-cheie în multe apariții. Motive ludice, maritime, abstracte, pene, cristale și pietre prețioase – toate aceste teme și detalii au fost prezente în colecțiile Chanel, Chloe, Loewe și Oscar de la Renta.

Nume precum Christian Dior, Jacquemus, Marta Jakubowski, Rejina Pyo, Preen by Thornton Bregazzi și Rodarte au propus variante neconvenționale de bijuterii și modalitați atipice de stilizare în ținute. Vă îndemnăm să vă inspirați din propunerile acestui sezon și să îndrăzniți să purtați chiar și cele mai excentrice accesorii. Acestea vă vor ajuta să vă puneți în valoare personalitatea și să vă completați look-ul ales.

Mai jos găsiți o galerie a celor mai inspirate bijuterii de pe podiumurile colecțiilor de primăvară/vară 2019

Citiți și: “(P) Teilor Topaz, o nouă colecție de bijuterii ce cucerește prin rafinament”!

Foto: Imaxtree

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here