Cele mai memorabile colecții de la Milan Fashion Week SS20

0
Gigi Hadid pentru Moschino

Pentru sezonul Primăvară/Vară 2020 din cadrul Milan Fashion Week, Jeremy Scott a dedicat colecția Moschino lui Pablo Picasso și numeroaselor sale muze, referințele fiind mai evidente ca niciodată. Modelele au pășit pe podium încadrate în rame de tablouri și în rochii în formă de instrumente muzicale, în timp ce ținuta Bellei Hadid făcea trimitere la tabloul Arlechin gânditor, iar sora ei Gigi a fost aleasă să defileze în rochia de mierasă a colecției.

 

Moschino

 

Armata de modele care au defilat pentru Max Mara, printre care Joan Smalls, Kaia Gerber, Gigi Hadid, Bella Hadid, Candice Swanepoel și Doutzen Kroes, au purtat o colecție creată pentru femeia-spion. Colecția pare a fi dedicată lui Phoebe Waller-Bridge, cea care a creat personajele din Killing Eve, dar și cea care a fost solicitată să împrospăteze scenariul noului film din franciza James Bond. Costumele gri din trei piese și pălăriile army au reprezentat eroul feminin care salvează lumea cu stil, imaginat de directorul creativ Ian Griffiths.

Max Mara

Colecția Prada a fost despre puterea și influența femeii asupra hainelor și a stilului asupra modei„, a declarat Miuccia Prada.

Prada

Jil Sander

La casa Fendi, a fost prima colecție creată de când Karl Lagerfeld ne-a părăsit, revenindu-i responsabilitatea Silviei Venturini să redirecționeze compania pe care bunicii ei au fondat-o. Prima colecție a Silviei, fără sprijinul „căpitanului corabiei”, a fost inspirată de anii ’70 în care s-au făcut remarcate accesorii statement precum pălăriile de camuflaj și ochelarii oversized.

Fendi

După succesul primei colecții livrate pentru casa de modă italiană Bottega Veneta în februarie, designerul britanic Daniel Lee a revenit cu o a doua colecție, în cadrul Milano Fashion Week, care va fi pe placul clienților Bottega și al fanilor din rândul vedetelor. Pe lângă trenchuri din piele, rochii din paiete și salopeta din denim, designerul a prezentat noi versiuni ale accesoriilor cult care au cucerit Instagramul în ultimele șase luni, inclusiv o versiune cu două curele a genții împletite.

Bottega Veneta

Alberta Ferretti

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here