Cele mai noi parfumuri disponibile în magazine

E momentul perfect să vă reînnoiți garderoba olfactivă

0

La vreme nouă, parfumuri noi. Este timpul să optați pentru versiuni mai delicate, mai proaspete sau mai seducătoare, care să vă însoțească în zilele de primăvară.
Iată care sunt cele mai recent lansate parfumuri, pe care vi le recomandăm

Diamant olfactiv

O compoziție orientală în care aromele fructate, florale (de trandafir, frezie, iasomie) și dulci (de vanilie și migdale) sunt învăluite într-o aromă de mosc alb. Cei trei parfumieri responsabili de această creație și-au dorit ca moscul să fie prezent din momentul pulverizării parfumului, până la finalul zilei, conferind întregului buchet o aură seducătoare.

Apă de parfum La Nuit Trésor Musc Diamant, Lancôme, 50 ml, 401 Lei

An de grație

1957 este mai mult decât un simplu număr. Pentru istoria casei Chanel, acesta reprezintă un an important, acela în care, la 71 de ani, supranumită de Truman Capote drept „vizionarul modei”, Gabrielle Chanel se reîntorcea triumfător la New York, unde America o întâmpina cu brațele deschise. În acel an, Stanley Marcus îi oferea lui Premiul Neiman Marcus pentru Servicii Deosebite în Domeniul Modei, declarând-o cel mai influent designer al secolului XX. Iată de ce creația olfactivă cea mai nouă din colecția Les Exclusifs se numește 1957 și este un tribut adus relației strânse între Chanel și spațiul american. Realizat de Olivier Polge, parfumul ilustrează misterul stilului simplu Chanel și are în centru
opt tipuri de mosc alb, completate de accente de miere, vanilie, cedru, piper roz, coriandru și flori de portocal, fiind o compoziție luminoasă, învăluitoare, foarte confortabilă.

Apă de parfum 1957, Chanel, 200 ml, 1962 Lei (Chanel Băneasa)

Buchet de bujori

Pășiți într-o grădină cu flori de primavară și obțineți instant o stare de bine pulverizând cel mai nou parfum lansat de Maison Christian Dior. Holy Peony este o creație floral-fructată, luminoasă și fermecătoare, unde aroma de bujori și trandafiri este susținută de note lemnoase lejere și mosc.

Apă de parfum Holy Peony, Maison Christian Dior, 125 ml, preț la cerere (Dior Băneasa)

Pânză albă

V-ați dorit vreodată să aveți un parfum căruia să îi oferiți ce nume doriți? Este posibil prin creația Unnamed de la Byredo. Parfumierul a gândit acest produs ca pe o pânză albă, deschisă interpretărilor și imaginației, căreia, atunci când o purtați, să îi oferiți propria poveste și personalitate. Compoziția efervescentă se deschide cu notele de piper roz, continuând cu arome de pădure (brad, mușchi, violete) și rădăcină de iris. Parfumul evocă serenitatea pădurilor americane întinse, pe timp de iarnă.

Apă de parfum Unnamed, Byredo, 100 ml, 850 Lei (Madison)

Aromă condimentată

În compoziția Gentle Fluidity Silver, accentele condimentate de nucșoară și chihlimbar sunt dominante. Nota aromatică ascendentă, ultraproaspată, dată de esența de boabe de ienupăr, este asemănătoare cu efectul „gin frappé”, echilibrată de notele uscate de nucșoară.

Apă de parfum Gentle Fluidity Silver, Maison Francis Kurkdjian, 70 ml, 790 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

Din dragoste pentru flori

Amo Flowerful este noul capitol olfactiv al liniei Amo Ferragamo, un parfum exuberant și proaspăt, o expresie pură a poftei de viață, a optimismului și a energiei. Inima lui este floral- fructată, fiind compusă din bujor roz, iasomie și floare de prun. Acordul de bitter se îmbină cu floarea de Yuzu și coacăzele negre, formând notele de vârf. Finalul este învăluit în senzualitate prin atingerea vaniliei și moscului.

„Pentru această nouă poveste Amo, ideea inițială a fost de a reproduce o grădina în culorile curcubeului, plină de flori și strălucire“, a spus creatoarea lui, Marie Salamagne.

Apă de parfum Amo Flowerful, Salvatore Ferragamo, 50 ml, 353 Lei

În duet

Aqua Sacrae captează două extreme ale spectrului olfactiv. Este rezultatul unei întâlniri între bergamotă și mandarin amestecat cu aromele picante ale lui Earl Grey cu un aranjament de iasomie pură și tuberoză. O compoziție olfactivă elegantă care arată dualitatea dintre prospețime și senzualitate cu note de bază lemnoase.

Apă de cologne Aqua Sacrae, Couvent de Minimes, 100 ml, 227 Lei (Douglas)

În numele trandafirului

Noua creație olfactivă Mon Guerlain, Bloom of Rose este inspirată de floarea preferată a parfumierilor Guerlain, trandafirul, ce deține și titulatura de “regina Guerlinadei”, Guerlinada fiind este semnatura olfactivă a casei, formată din șase ingrediente favorite. Parfumierul Thierry Wasser, a ales să folosească în noul parfum trandafirul bulgăresc, descriindu-l astfel: „El exprimă bucurie, este proaspăt și în același timp fructat. Are atât inocență, cât și maturitate. Este floarea de care m-am îndrăgostit instant…“

Apă de parfum Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain, 100 ml, 540 Lei

Viața în roz

La Vie Est Belle En Rose este o interpretare mai luminoasă, mai fresh și mai florală a parfumului La Vie Est Belle. În nota de top se simt aromele de bergamotă, piper roz și fructe de pădure roșii, îmbinându-se în nota de mijloc cu nuanțe de bujor, lăcrămioare și trandafir italian. În nota de bază se disting lemnul de santal, irisul, nuanțele de patchouli și de mosc.

Apă de toaletă La Vie Est Belle En Rose, Lancôme, 50 ml, 387 Lei

Capitolul doi

The Only One 2 este al doilea capitol al poveștii The Only One lansată de casa Dolce & Gabbana. Cu note de mijloc de violete și trandafiri roșii, parfumul celebrează femeia puternică și irezistibilă. Notele de vârf de fructe de pădure roșii, pere și frezii oferă tonuri proaspăte, iar cele condimentate din bază, de tonka și patchouli, căldură și senzualitate.

Apă de parfum The Only One 2, Dolce & Gabbana, 50 ml, 433 Lei

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here